Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari & Pengurusan Perkhidmatan

graduan kita adalah pemimpin pelbagai rupa bersedia untuk memasuki industri makanan dan minuman yang menyeronokkan. Hands-on pembelajaran berlaku dalam enam makmal kami komersial kualiti makanan, dua restoran di kampus dan pelajar yang dikendalikan outlet kedai roti runcit. Kursus digunakan dalam dunia sebenar melalui satu siri semesterlong hotel, pengalaman kerja masakan dan perkhidmatan makanan. Pelajar membangunkan kemahiran di bawah pengawasan fakulti semasa bekerja di luar kampus dengan profesional, menyediakan pelajar dengan peluang pekerjaan yang dibayar yang menyokong matlamat kerjaya mereka. Apa yang Anda akan belajar?

  • teknik masakan maju
  • trend baru muncul dalam operasi pemakanan, kebersihan dan perkhidmatan makanan
  • penghargaan estetik untuk persepsi deria rasa, aroma, persembahan plat dan suasana
  • pemasaran, jualan dan perkhidmatan pelanggan
  • penyelidikan dan pembangunan
  • perancangan strategik dan pengurusan kewangan
  • perancangan dan operasi
  • kepimpinan

Graduan memasuki tenaga kerja sebagai chef eksekutif, hotel dan resort pengurus, pakar-pakar penyelidikan dan pembangunan, pengurus operasi perkhidmatan makanan berskala besar dan chef swasta. Program ini juga menyediakan usahawan untuk mengendalikan restoran khidmat penuh atau operasi perkhidmatan makanan multilocation.

Diiktiraf oleh AMERICAN KULINARI PERSEKUTUAN

Fakta utama

  • darjah BPS
  • 123 jam kredit (minimum) diperlukan
      • 31+ kredit mestilah dalam seni liberal dan sains
      • 45+ kredit mestilah dalam 300/400 kursus peringkat
  • 800 jam pengalaman kerja industri diperlukan
      • 200 jam (minimum) yang diperlukan pada setiap laman web latihan
      • Ini bukan kredit-bearing dan tiada yuran tuisyen
  • Diiktiraf oleh American Culinary Persekutuan

Pilihan kerjaya

  • Chef eksekutif
  • Chef Sous
  • Chef pastri
  • chef korporat
  • Katering
  • perkhidmatan makan
  • pendidik Culinary
  • pengurusan restoran
  • Perkhidmatan makanan dan minuman
  • Reka bentuk Menu

Kursus Diperlukan

  • perakaunan kewangan
  • Advanced Patisserie
  • Memasak Asas profesional saya
  • Professional Cooking Asas II
  • Masakan antarabangsa
  • Cuisine kontemporari
  • Pengurusan Perkhidmatan Makanan Operasi
  • Garde Manger / Charcuterie
  • Memasak komersial dan Catering
  • Pemakanan / Sains Makanan
  • Gastronomy American
  • Niaga Hadapan masakan / Teknologi Makanan
  • Pengurusan Menu Advanced Dapur
  • Pasaran Global
  • KEWANGAN
  • Niaga Hadapan Hospitality
  • Perkhidmatan Ekonomi
  • etika
  • bahasa Sequence
  • Perancangan Strategik dan Polisi
  • Pengiklanan dan Promosi
  • Dining Room & Operasi Dapur
  • Sanitation Perkhidmatan
  • Perancangan kemudahan
  • Pengurusan persekitaran
  • kebudayaan enologi
  • Capstone Perancangan Projek
  • Capstone Projek
Program diajar dalam:
English
Paul Smith's College

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Paul Smith's College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

The Art of Baking

It's about the experience!

Farm to Table

Student Profile