Sarjana Muda Kewangan & Kawalan (antarabangsa)

Kewangan & Kawalan mengajar anda untuk menganjurkan, melaksanakan dan memantau aktiviti kewangan organisasi antarabangsa.

Majikan anda menghasilkan basikal dan mahu menubuhkan kemudahan pengeluaran di Taiwan. Ia adalah tugas anda untuk mengira aliran pendapatan masa depan, kos pengeluaran dan nilai kini bersih projek.

Atau syarikat anda mahu mengambil alih salah satu pesaing dan ia adalah tugas anda untuk menyelidik kunci kira-kira untuk menentukan nilai syarikat ini.

Sebagai pengawal antarabangsa, anda tahu semua tentang perancangan dan pemantauan wang mengalir dalam persekitaran kerja antarabangsa.

Anda

Anda mempunyai kemahiran numerasi. Anda suka bekerja dengan angka. Anda juga mempunyai kemahiran sosial yang baik, dan anda bertutur dan menulis Bahasa Inggeris dengan lancar. Anda mempunyai mentaliti lugas, dan anda melihat di luar sempadan.

Program Kewangan & Kawalan (antarabangsa)

Anda akan memperoleh pengetahuan tentang pengurusan dan perakaunan kos, logistik, perakaunan kewangan dan pengurusan, ekonomi, undang-undang dan pengurusan fiskal antara budaya. Anda akan menguasai statistik dan matematik kewangan menggunakan Excel. Program pengajian yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Syarikat-syarikat antarabangsa telah terlibat dalam pembangunan program, yang menjamin bahawa tingkah bidang profesional dipenuhi.Ciri-ciri program kajian ini

Ini adalah bersamaan English program 'Bedrijfseconomie' Belanda. Dengan skop antarabangsa. Masyarakat kita adalah antarabangsa. Pelajar dan pensyarah datang dari Belanda dan di luar negara. Pensyarah dan kakitangan mempunyai pengalaman kerja antarabangsa dan menggunakan kes-kes sebenar. Anda boleh menstruktur 1,5 tahun sudah tentu ini sendiri. Dengan penempatan kerja, kecil, tugasan tamat pengajian atau program pertukaran. Pendekatan kami adalah peribadi. Anda akan bekerja dalam kumpulan kecil dan mempunyai jurulatih peribadi anda sendiri.

Syarat Kemasukan

Sebelum memohon untuk Avans Universiti Sains Gunaan, sila baca dengan teliti syarat-syarat kemasukan di bawah.

keperluan Bahasa Inggeris untuk pelajar antarabangsa

Peperiksaan - skor minimum:

  • IELTS band keseluruhan: 6
  • IELTS mendengar: 6
  • IELTS membaca: 6
  • IELTS bertulis: 6
  • IELTS bercakap: 6
  • Komputer TOEFL berasaskan: 213
  • Internet TOEFL berasaskan: 80

Keperluan tambahan

Tahap pendidikan sebelum anda harus bersamaan dengan Belanda havo, VWO atau tahap MBO 4. Bahasa Inggeris mesti menjadi salah satu kursus anda. Jika kita tidak biasa dengan diploma asing anda, NUFFIC, organisasi Belanda untuk pengiktirafan antarabangsa diploma, akan memeriksa tahap untuk kita.


Permulaan program kajian

Bulan: September

Tarikh akhir EU: Jun 1

Tarikh akhir bukan EU: Ogos 1

Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh