Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Biologi (BSc)

Mengapa memilih Sarjana Muda Sains Biologi?


Ijazah Sarjana Muda Sains Biologi kami direka untuk pelajar-pelajar yang mencari semua proses kehidupan yang menarik dan ingin untuk melibatkan diri dengan kursus yang aktif menggalakkan fleksibiliti dan pilihan sebagai satu cara yang digunakan untuk mengikuti kepentingan kerana mereka membangunkan.

Mengapa kajian Sarjana Muda Sains Biologi di Middlesex?


Kami telah membangunkan satu set baru kursus Biologi yang telah direka untuk memberikan anda fleksibiliti untuk memilih dalam perjalanan anda belajar, seperti terdapat tahun pertama biasa yang memberi tumpuan kepada mata pelajaran teras yang menjadi asas dalam biologi dan laluan yang berbeza. Ini bermakna bahawa jika anda ingin, anda boleh menukar laluan pada akhir tahun pertama. Memilih Ijazah Sarjana Muda Sains Biologi memberikan anda pelbagai kajian yang luas seperti yang anda boleh memilih modul seluruh disiplin biologi tradisional dan kontemporari.

Acara kemuncak Kursus:

  • Terdapat dua peluang penempatan sebagai sebahagian daripada kursus ini: setahun dalam industri antara tahun kedua dan ketiga; atau magang dalam tahun ketiga anda - yang boleh disiapkan pada musim panas atau pada keluaran hari. Kami akan menyokong anda dengan sumber penempatan yang terbaik atau latihan untuk anda dan membuat permohonan anda (lebih dalam tab penempatan).
  • Kami telah melabur £ 3 juta dalam kemudahan sains dan makmal kami menyediakan generasi akan datang peralatan saintifik untuk analisis post molekul era genomik - selaras dengan tumpuan baru dalam penyelidikan saintifik pada protein-memburu dan bukan gen memburu (lebih dalam tab kemudahan ).
  • Terdapat penekanan kepada pilihan dan fleksibiliti, membenarkan anda untuk mereka bentuk pendekatan anda sendiri untuk kajian biologi. Anda akan dapat untuk memilih modul merentasi pelbagai disiplin biologi tradisional dan kontemporari, termasuk dari laluan yang lain dan juga beberapa dari sains alam sekitar dan beberapa sains bioperubatan modul.


Keperluan bahasa Inggeris


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).

Middlesex juga menawarkan kursus Intensif Bahasa Inggeris Akademik (Pre-Sessional) yang antara 5-17 minggu bergantung kepada tahap bahasa Inggeris. Berjaya menyelesaikan kursus ini akan memenuhi syarat kemasukan bahasa Inggeris. 

Program diajar dalam:
English

Lihat 45 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
9,000 GBP
- UK dan EU; £ 10,400 - Non-EU
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date