Sarjana muda dalam biokimia

Umum

Penerangan Program

Biokimia di Kolej Mesiah

Ijazah dalam biokimia dari Messiah College menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya yang menarik seperti bidang perubatan, bidang farmasi, bidang kesihatan bersekutu, sains forensik, kerja makmal, penyelidikan dan banyak lagi. Jika anda berminat dalam kerjaya di salah satu bidang ini, maka majoriti biokimia di Mesiah College adalah baik untuk pengalaman kolej anda.

Sebagai program yang diluluskan oleh Persatuan Kimia Amerika, jabatan menawarkan pendidikan yang ketat di semua sub-disiplin kimia dan biokimia, yang menyediakan anda dengan kemahiran intelektual, eksperimen dan komunikasi yang diperlukan untuk persediaan sebagai seorang profesional saintifik.

Kepelbagaian utama biokimia

Sebagai majoriti biokimia di Mesiah College, anda akan dapat:

 • Penyelidikan kimia hijau, reka bentuk protein, kimia produk semulajadi, kimia kristal cecair, sintesis bahan dan phytoremediation.
 • Bergabung dengan Masyarakat Kesedaran Perubatan (kelab pra-perubatan), Sigma Zeta (masyarakat penghormatan sains dan matematik negara) atau kumpulan afiliasi pelajar Mesiah College of American Chemical Society.
 • Belajar dengan ahli fakulti Kristian yang cemerlang yang tidak hanya berkelayakan secara akademik tetapi juga mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang mereka.
 • Ambil kursus yang berjaya menyediakan anda untuk pergi ke sekolah perubatan
 • Bekerja sebagai pembantu makmal, tutor, atau ketua arahan tambahan di jabatan.
 • Mengambil bahagian dalam Simposium Penyelidikan Spring Sekolah Sains, Kejuruteraan dan Kesihatan.
 • Lengkap program profesion pra-kesihatan untuk perubatan, pergigian, farmasi dan perubatan veterinar.

Pilihan kerjaya untuk jurusan biokimia

Sebagai graduan program biokimia, para pelajar dilengkapi untuk melanjutkan kerjaya sebagai:

 • Pakar Perubatan
 • Penganalisis kimia
 • Profesional kesihatan bersekutu
 • Saintis penyelidikan
 • Juruteknik makmal
 • FARMASI
 • ahli sains forensik
 • profesor

Peluang latihan dan penyelidikan untuk jurusan biokimia

Biokimia dan jurusan kimia bersaing dengan baik untuk program penyelidikan musim panas di kampus dan di luar kampus. Beberapa daripada ini termasuk:

 • Program Penyelidikan Musim Panas Steinbrecher Messiah
 • Program Pusat Perubatan Negeri Pennsylvania Hershey
 • Program REU Summer (Penyelidikan Penyelidikan untuk Siswazah) musim panas. Pelajar terbabit telah menerima program-program di Cleveland Clinic, University of Georgia, University of North Texas, MIT, Johns Hopkins dan University of Strausburg, di Perancis.
 • Ramai jurusan kimia Kimia dan biokimia mempunyai latihan di Chemical Solutions, Ltd., di Harrisburg, PA.

Pilihan darjah sebagai majoriti biokimia

Sebagai biokimia penekanan pelajar, anda boleh memilih daripada tiga pilihan ijazah biokimia. Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Sijil ACS adalah yang paling ketat. Ia termasuk kursus pengenalan di semua bidang kimia dan menggabungkan penyelidikan siswazah sebagai bahagian yang diperlukan dalam kursus anda. Ini adalah pilihan terbaik untuk anda jika anda ingin meneruskan kerjaya di makmal atau dalam penyelidikan. Ijazah Sarjana Muda Sains adalah pilihan yang baik jika anda ingin meneruskan kerjaya di makmal atau bidang kesihatan. Ia tidak mengandungi komponen penyelidikan yang diperlukan. Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang biokimia memerlukan kredit utama yang paling sedikit dan mengandungi lebih banyak pilihan elektif daripada sarjana BS. Ijazah BA adalah pilihan yang baik jika anda berminat dalam kerjaya dalam profesion kesihatan, kerana ia meninggalkan lebih banyak masa untuk mengejar aktiviti minor atau aktiviti sukarela lain di luar kampus, yang semuanya meningkatkan permohonan seseorang untuk sekolah perubatan atau kesihatan lain program profesion

Biokimia juga merupakan pilihan yang tepat jika anda berminat dalam mengejar kerja dalam sains forensik. Sains sains memerlukan kerja makmal analisis yang berhati-hati dalam kedua-dua kimia dan genetik, khususnya. Penambahan keadilan jenayah kecil, sementara di sini di Mesiah College, adalah persiapan yang sangat baik untuk kajian sarjana dalam sains forensik.

Peluang penyelidikan dan pembelajaran secara langsung

Semasa belajar biokimia di Mesiah College, hampir semua jurusan biokimia mengambil bahagian dalam penyelidikan sarjana muda. Anda boleh memilih projek dari semua jabatan sains, bekerja rapat dengan ahli fakulti, dan juga boleh memulakan beberapa projek ini seawal tahun pertama anda. Anda juga mempunyai peluang untuk meneruskan peluang penyelidikan musim panas di universiti penyelidikan utama, dengan bantuan surat cadangan yang kuat dari fakulti Mesiah College.

Terdapat peluang untuk pelajar biokimia bekerja sebagai pembantu makmal, tutor atau sebagai pemimpin arahan tambahan di jabatan.

Penekanan yang kuat terhadap kemahiran makmal dan penggunaan instrumen analisis sepanjang program menjadikan anda sangat menarik kepada majikan industri. Banyak jawatan yang disediakan untuk ahli kimia dan ahli biokimia.

Beasiswa

Kolej Messiah menawarkan beberapa biasiswa termasuk Beasiswa Program Provost dan Kolej Kepujian masing-masing dengan keperluan akademik yang berbeza dan tarikh akhir. Kita mesti menerima semua bahan permohonan pada 15 Januari untuk pertimbangan biasiswa tertinggi.

Warganegara antarabangsa boleh dianugerahkan bantuan kewangan tambahan secara kes demi kes menggunakan maklumat yang diberikan dalam Aplikasi Biasiswa Pelajar Antarabangsa (ISSA). Pautan ke borang ISSA dihantar melalui e-mel kepada pelajar bersama dengan surat keputusan kemasukan mereka. Ini bermakna proses kemasukan lebih cepat, pelajar lebih cepat boleh memohon bantuan kewangan dan menerima pakej.

Selepas menolak biasiswa akademik dan wang bantuan kewangan, pelajar antarabangsa membayar antara US $ 20,000- $ 30,000 setiap tahun selama empat tahun. Kedutaan AS akan menafikan permintaan visa pelajar jika pelajar tidak dapat menunjukkan dokumen kewangan sokongan untuk membayar jumlah ini untuk perbelanjaan kolej. Ini adalah peraturan kerajaan, bukan peraturan kolej.

Kami boleh menerima permohonan anda, transkrip rasmi dan skor ujian pada bila-bila masa sepanjang tahun. Anda mesti memilih istilah mana yang akan anda masukkan. Terdapat dua pengambilan pada setiap tahun akademik - pada akhir bulan Ogos untuk musim gugur kami, dan akhir bulan Januari untuk musim Spring kami.

Selepas tamat pengajian

Apabila anda lulus, anda akan bersedia untuk meneruskan pendidikan anda di sekolah siswazah, sekolah perubatan atau lain-lain bidang kesihatan bersekutu, atau segera masukkan profesion di makmal.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Baca lebih lanjut

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Baca Ringkas