Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains Komputer (BSc)

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains Kepujian Sains Komputer menyediakan anda dengan pemahaman prinsip utama sains komputer, termasuk state-of-the-art dalam reka bentuk sistem komputer, pelaksanaan dan penggunaan. Anda juga akan membangunkan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk membangunkan sistem diprogramkan.

Pada tahun pertama anda akan membangunkan asas yang menyeluruh dalam dasar-dasar sains komputer melalui penggunaan aktiviti berasaskan makmal-projek yang dipimpin. Setiap projek dengan teliti direka untuk membolehkan anda untuk belajar pada kadar anda sendiri dan membina kemahiran penting dengan cara yang berhati-hati direka progresif.

Pada tahun yang kedua, kemahiran asas anda dilengkapkan dengan pengetahuan dan kemahiran praktikal dalam sistem teknik kejuruteraan biasanya digunakan dalam industri.

Selepas tahun kedua anda, anda akan mempunyai peluang untuk mengambil tahun penempatan pilihan dalam industri yang berasaskan komputer. Pelajar yang memilih untuk melengkapkan tahun penempatan, disokong oleh Universiti dari segi penempatan dapatan bantuan, lawatan tetap dan sokongan dalam talian. Untuk menyokong anda dari segi kewangan semasa anda mendapat manfaat daripada pengalaman industri, kami akan meliputi yuran pengajian anda untuk tahun ini.

Pada tahun akhir ijazah anda, anda akan dapat memilih daripada pelbagai topik yang pakar dalam bidang sains komputer, di samping melengkapkan projek individu dengan penyelia projek yang merupakan pemimpin dalam bidang mereka.

Pengajaran distrukturkan sebagai campuran kerja amali makmal dan projek, kuliah, tutorial kumpulan dan seminar, dengan peluang pembelajaran berasaskan kerja, dan disokong oleh pasukan pakar staf akademik dan teknikal di seluruh.

Ijazah sains komputer adalah asas untuk pelbagai kerjaya industri berasaskan komputer termasuk pakar IT, pembangun perisian dan sistem arkitek.

BSc kami dalam Sains Komputer akan menyediakan anda dengan kemahiran yang berikut yang dicari di pasaran kerja IT:

  • Pengaturcaraan: anda akan membangunkan kemahiran dalam membangunkan program dalam pelbagai bahasa pengaturcaraan yang berbeza.
  • Kemahiran yang boleh dipindahkan: Kursus ini telah direka untuk menyediakan anda dengan kemahiran asas dan pengetahuan yang boleh dipindah milik kepada pelbagai teknologi dan aplikasi.
  • Kemahiran teknikal
  • Sistem Kemahiran Kejuruteraan: anda akan membangunkan kemahiran dalam mereka bentuk, melaksana, menganalisis dan menguji sistem perisian. Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada teknologi dan alat-alat yang digunakan dalam industri.
  • Pengalaman Projek: anda akan mengalami bekerja di IT projek kedua-dua sebagai individu dan di dalam kumpulan. Pengalaman akan merangkumi persembahan lisan dan bertulis menggunakan pelbagai teknologi yang sesuai.
  • Etika: kesedaran tentang isu-isu etika yang berkaitan dengan sistem berasaskan komputer.


Syarat Kemasukan


Kami biasanya membuat tawaran untuk sekurang-kurangnya 240 mata tarif UCAS, ditambah GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris pada gred C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced Perkembangan Diploma pada tarif yang setaraf dengannya. Akses kepada HE - Pas. Permohonan dari calon-calon yang tidak mempunyai kelayakan formal adalah dialu-alukan.

Keperluan Bahasa Inggeris


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).

Program diajar dalam:
English

Lihat 45 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
3 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,000 GBP
- UK dan EU; £ 10,400 - Non-EU
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date