Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Forensik

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Forensik ijazah direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai ahli sains forensik. Teras kurikulum terdiri daripada kimia dan kursus biologi dan sebilangan kecil kriminologi dan keadilan jenayah kursus. Majikan yang berpotensi termasuk tempatan, negeri dan persekutuan makmal jenayah dan agensi-agensi penguatkuasaan undang-undang, seperti Penguatkuasaan Dadah Pentadbiran, Biro Alkohol, Tembakau, Senjata Api dan Bahan Letupan, Biro Penyiasatan Persekutuan dan Jabatan Florida Penguatkuasaan Undang-undang (FDLE). Kurikulum ini dipertingkatkan dengan peluang-peluang latihan dengan makmal Tampa FDLE dan Hillsborough County Pemeriksa Perubatan. Lagu ini juga menyediakan pelajar untuk program ijazah dalam bidang sains forensik, kimia, biokimia dan kesihatan sekolah profesional.

Hasil dijangka untuk Kimia / Biokimia Program UT ini

1. Pengetahuan Asas Konsep Kimia

1.1. Graduan akan mempunyai pengetahuan penting kepada pemahaman yang luas kimia termasuk:

Struktur -Atomic dan molekul
-Stoichiometry Tindak balas kimia
Keseimbangan-Chemical, termasuk yang melibatkan asid dan bes
-Thermodynamics
-Kinetics
Kereaktifan-Chemical dan sifat-sifat sebatian organik dan bukan organik
-Precision, Ketepatan, dan yang berkaitan statistik
-Biochemistry

1.2. Pelajar akan membangunkan dan mengamalkan pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah melalui kerja kursus mereka.

1.3. Pelajar akan membangunkan keupayaan untuk mengkaji dan belajar secara bebas.

2. Pengalaman Pembelajaran

2.1. Pelajar akan membangunkan dan menunjukkan kecekapan dalam penggunaan peralatan saintifik, pengumpulan data dan interpretasi, dan reka bentuk eksperimen melalui penyertaan dalam penyelidikan asal atau lain-lain peluang pembelajaran melalui pengalaman. @ 2.2. Pelajar akan mempelajari dan melaksanakan amalan terbaik dengan mengambil kira keselamatan kimia apabila dalam persekitaran makmal.

2.3. Pelajar akan membiasakan diri dengan mencari, membaca, mentafsir dan menganalisis secara kritikal kesusasteraan kimia.
2.4. Pelajar akan membangunkan dan mengamalkan pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah dalam aktiviti pengalaman mereka.

3. Komunikasi Saintifik

3.1. Pelajar akan membangunkan keupayaan untuk berkomunikasi dengan berkesan melalui kedua-dua kaedah lisan dan bertulis.

3.2. Pelajar akan menulis laporan amali dalam kursus dan / atau pengalaman penyelidikan mereka dengan menggunakan format saintifik yang sepatutnya.

3.3. Pelajar akan menggunakan alat-alat yang sesuai untuk memberi persembahan lisan topik daripada kesusasteraan dalam kerja kursus dan / atau dari penyelidikan mereka sendiri.

4. Penghargaan Tanggungjawab Profesional

4.1. Pelajar akan mengenal pasti maklumat saintifik yang sah dan melihat maklumat secara kritikal tidak saintifik.

4.2. Pelajar akan mengikuti sumber yang boleh dipercayai dalam membuat keputusan dan pilihan alasan etika.

4.3. Pelajar akan memahami bagaimana kimia berkaitan dengan disiplin yang lain dan kepada masyarakat secara umum.

Kemasukan Antarabangsa sarjana muda

Dengan pelajar yang mendaftar dari lebih 100 buah negara, UT bangganya menganggap pelajar dari seluruh dunia untuk bayat atau kemasukan pemindahan. Bukti penguasaan bahasa Inggeris diperlukan. (Ini dikecualikan bagi pelajar antarabangsa dari Caribbean Komanwel, Bermuda, Kanada, United Kingdom, Republik Ireland, Australia dan New Zealand.)

Pelajar perlu memohon melalui aplikasi dalam talian UT ini. Untuk menyemak permohonan pelajar, Universiti mesti menerima yang berikut:

 • Transkrip rasmi semua kerja kursus sekolah menengah dan gred diterjemahkan dalam bahasa Inggeris ("Rasmi" bermakna anda mesti meminta sekolah anda untuk menghantar transkrip terus kepada kemasukan pejabat UT. Jika itu tidak mungkin, menghantar salinan yang telah disahkan oleh pihak sekolah anda sebagai "salinan" dokumen asalnya selepas ia disalin. Seorang pegawai di sekolah anda harus menandatangani dokumen itu sebagai "salinan benar asal.")
 • Esei yang ditulis dalam Bahasa Inggeris
 • Satu cadangan ditulis oleh kaunselor, guru atau guru besar.

Pemohon perlu mengemukakan satu daripada yang berikut:

 • TOEFL: skor minimum yang boleh diterima adalah 550 atau 213 (komputer berdasarkan) atau 79 (berasaskan Internet) peperiksaan.
 • IELTS: International English Language Testing System - sekurang-kurangnya gred 6.5.
 • CPE: Sijil Kemahiran dalam Bahasa Inggeris - gred "C" atau lebih baik
 • Pearson Ujian Bahasa Inggeris (PTE): skor minimum 58.
 • Berjaya menyelesaikan sijil Bahasa Inggeris 112 yang ditawarkan oleh Pusat Bahasa ELS disertakan surat sokongan daripada pentadbir dan 500-perkataan penulisan Bahasa Inggeris sampel.

Pelajar antarabangsa yang memenuhi syarat kemasukan tetapi memerlukan latihan bahasa Inggeris tambahan sebelum penyertaan sebagai sepenuh masa pelajar ijazah boleh mendaftar dalam salah satu daripada beberapa program ESL.

Pelajar antarabangsa juga perlu mengemukakan bukti dana yang ada untuk menutup tahun pertama pengajian dan setiap tahun berikutnya. Luar biasa pelajar kemasukan baru dengan pencapaian akademik yang cemerlang menerima biasiswa separa ($ 4,000- $ 7,000 setiap tahun akademik) yang meliputi hanya sebahagian kecil daripada jumlah kos. Pelajar boleh bekerja di kampus sehingga 20 jam seminggu.

Selepas kemasukan ke Universiti dan disiapkan dengan memuaskan penyata kewangan, borang I-20 akan dihantar kepada pemohon daripada kemasukan pejabat UT ini. Pemohon mestilah dalam bentuk I-20, satu salinan surat penerimaan mereka dan penyata kewangan kepada kedutaan Amerika yang paling hampir atau konsulat. Selepas temu bual, kedutaan atau konsulat akan memutuskan jika F-1 visa pelajar boleh dikeluarkan. Untuk memasuki Amerika Syarikat, pelajar perlu visa ini dalam pasport mereka dan bentuk I-20. Pelajar dilarang masuk ke negara ini dengan visa pelancong dengan niat untuk belajar di Amerika Syarikat

Kakitangan di Pejabat Program International membantu pelajar dengan maklumat sebelum ketibaan, orientasi dan nasihat mengenai akademik, sosial, budaya dan pekerjaan perkara.

Kos purata bagi pelajar sepenuh masa ijazah untuk 2013-2014 tahun akademik (musim gugur dan musim bunga).

 • Tuisyen (12-18 jam kredit setiap semester): $ 23,990
 • Bayaran wajib (diperlukan): $ 1,782
 • Bilik dan Makan (bilik double, 15 makanan seminggu): $ 9,388
 • Jumlah: $ 35,160
Program diajar dalam:
English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
35,160 USD
setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date