Sarjana Muda dalam Sains Forensik

Umum

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Forensik direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai saintis forensik dan diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Program Pendidikan Sains Forensik (FEPAC) dari Akademi Sains Forensik Amerika. Pelajar dalam program ini menerima latihan dalam bidang siasatan jenayah, kimia forensik, toksikologi forensik, biologi forensik, pemeriksaan senjata api forensik, dan analisis puing api. Kurikulum ini dipertingkatkan dengan peluang latihan dengan makmal forensik; pelajar kami telah mengadakan latihan dengan banyak agensi yang berbeza, termasuk Biro Penyiasatan Persekutuan, Jabatan Penguatkuasaan Undang-undang Florida, Pemeriksa Perubatan Hillsborough County, Makmal Kaunti County Pinellas, Pusat Sains Forensik Pertahanan dan Pusat Teknologi Sains Forensik Kebangsaan. Program ini juga menyediakan pelajar untuk program siswazah dalam sains forensik, kimia, toksikologi, biokimia, dan sekolah profesional kesihatan; alumni dari program ini telah menghadiri sekolah perubatan dan sekolah farmasi.

Semua fakulti dalam program ini adalah bekas pengamal sains forensik, dengan pengalaman sebagai penyiasat tempat kejadian jenayah atau dalam makmal forensik. Ini memastikan pelajar kita diajar oleh profesor yang telah mengamalkan apa yang mereka ajar; mereka telah melakukan sains forensik dan memberi kesaksian kepada keputusan mereka di mahkamah.

Graduan program ini disediakan dengan baik untuk bekerja dengan makmal jenayah tempatan, negeri dan persekutuan serta agensi penguatkuasaan undang-undang. Berdasarkan pengundian, 80% lulusan kami bekerja dalam sains forensik atau bidang yang berkaitan, berada dalam program doktor yang berkaitan dengan latihan mereka atau berada di sekolah medis / farmasi. Graduan kami kini mempunyai kerjaya dalam beberapa bidang sains forensik untuk pelbagai agensi. Contohnya: pemeriksa senjata api di makmal jenayah Broward County, ahli kimia forensik di Jabatan Penguatkuasaan Undang-undang Florida, ejen Pejabat Siasatan Khas Tentera Udara, ahli kimia untuk Makmal Pengujian Dadah Amerika Syarikat, penyiasat tempat kejadian jenayah di Pejabat Sheriff Osceola County dan juruteknik forensik DNA untuk Pejabat Sheriff Marion County. Di samping itu, beberapa siswazah berada dalam program kedoktoran di sekolah tinggi di bidang mereka.

Pernyataan Misi Sains Forensik

Misi program sains forensik adalah untuk mempersiapkan pelajar, melalui perkembangan pengetahuan pelajar dan kemahiran makmal, untuk latihan dan kerjaya selepas kuliah dalam sains forensik dan bidang yang berkaitan, dalam persekitaran yang menekankan bimbingan fakulti-pelajar.

Objektif program sains forensik adalah untuk pelajar siswazah yang:

 • Mempunyai pengetahuan yang penting untuk pemahaman sains forensik dan konsep ilmiah dan undang-undang yang mendasari, dengan pengetahuan tertentu dalam penyiasatan tempat kejadian jenayah, senjata api dan perbandingan pola, genetik, biologi molekular, kimia forensik, dan toksikologi forensik.
 • Membangun dan membuktikan kecekapan dalam kaedah sains forensik dan instrumentasi, pengumpulan data dan tafsiran, melalui pembelajaran secara langsung.
 • Dapat membuat keputusan dan pilihan beretika untuk mendapatkan, melaporkan dan menyampaikan keputusan mereka dengan integriti.
 • Membangunkan kebolehan berkomunikasi dengan berkesan melalui kaedah lisan dan bertulis dan dalam persekitaran saintifik dan mahkamah.
 • Mempunyai perhatian terhadap perincian yang diperlukan untuk analisis ketat dan ketat.
 • Menunjukkan keupayaan untuk bekerja secara berkesan secara bebas melalui projek bebas, penyelidikan asal dan / atau pengalaman magang.

Kemasukan

Kemasukan Pengguna Baharu Tempatan

 • Transkrip sekolah menengah atau transkrip sekolah menengah atau keputusan GED
 • $ 40 yuran permohonan yang tidak dapat ditebus
 • Skor SAT dan / atau ACT
 • Selesai borang cadangan kaunselor atau surat cadangan dari guru (tidak diperlukan jika anda lulus dari sekolah menengah lebih dari dua tahun yang lalu)
 • Esei
 • Transkrip kolej / universiti rasmi untuk sebarang kredit selesai

Kemasukan Antarabangsa Sarjana

Dengan pelajar yang mendaftar dari lebih dari 100 buah negara, UT dengan bangga mempertimbangkan pelajar dari seluruh dunia untuk pelajar baru atau memindahkan kemasukan. Bukti penguasaan bahasa Inggeris diperlukan. (Ini dikecualikan untuk pelajar antarabangsa dari Commonwealth Caribbean, Bermuda, Kanada, United Kingdom, Republik Ireland, Australia dan New Zealand.)

Pelajar perlu memohon melalui aplikasi dalam talian UT. Untuk mengkaji semula permohonan pelajar, Universiti mesti menerima yang berikut:

 • Transkrip rasmi untuk semua kursus sekolah menengah atau kolej, dengan gred yang diterjemahkan ke dalam Bahasa Inggeris ("Rasmi" bermakna bahawa anda mesti meminta sekolah anda untuk menghantar transkrip anda terus ke Pejabat Kemasukan UT.Jika itu mustahil, hantar salinan yang telah disahkan oleh sekolah anda sebagai "salinan sebenar" asal selepas ia disalin. Seorang pegawai di sekolah anda harus menandatangani dokumen itu sebagai "salinan asli asal").
 • $ 40 yuran permohonan yang tidak dapat ditebus
 • Essay, ditulis dalam bahasa Inggeris (tidak diperlukan jika anda sudah lulus dari sekolah menengah dan telah menyelesaikan beberapa kredit kolej)
 • Borang cadangan kaunselor bimbingan (pelajar tahun pertama sahaja)
 • Bukti penguasaan Bahasa Inggeris (sila serahkan salah satu daripada berikut):
  • TOEFL: skor yang boleh diterima minimum adalah 550 atau 213 (berasaskan komputer) atau 79 (berasaskan Internet)
  • IELTS: Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa - gred minimum 6.5
  • Menyempurnakan sijil Bahasa Inggeris 112 yang ditawarkan oleh Pusat Bahasa ELS disertai dengan surat cadangan daripada pentadbir dan sampel bahasa Inggeris yang terdiri daripada 500 perkataan
 • Bukti dana yang ada untuk menampung perbelanjaan untuk tahun pertama pengajian
 • Esei (pelajar tahun pertama sahaja)
 • Salinan halaman biografi pasport anda (jika ada)
 • Borang Pelepasan Pelajar Antarabangsa (jika sedang belajar di Amerika Syarikat)

Pelajar antarabangsa yang memenuhi syarat kemasukan tetapi memerlukan latihan Bahasa Inggeris tambahan sebelum memasuki sebagai pelajar ijazah sepenuh masa boleh mendaftar di salah satu daripada beberapa program ESL.

Pelajar antarabangsa juga mesti memberikan bukti dana yang ada untuk menampung tahun pertama pengajian mereka dan setiap tahun berikutnya. Pelajar baru yang luar biasa yang cemerlang dengan pencapaian akademik yang cemerlang menerima biasiswa separa ($ 4,000- $ 7,000 setiap tahun akademik) yang merangkumi hanya sebahagian kecil daripada jumlah kos. Pelajar boleh bekerja di kampus sehingga 20 jam seminggu.

Selepas kemasukan ke Universiti dan penyempurnaan penyata kewangan yang memuaskan, borang I-20 akan dihantar kepada pemohon dari pejabat kemasukan UT. Pemohon mesti mengambil borang I-20, salinan surat penerimaan dan penyata kewangan mereka ke kedutaan atau konsulat AS terdekat. Selepas temubual, kedutaan atau konsulat akan membuat keputusan jika visa pelajar F-1 boleh dikeluarkan. Untuk memasuki Amerika Syarikat, pelajar memerlukan visa ini dalam pasport mereka dan borang I-20. Pelajar tidak boleh memasuki negara ini dalam visa pelancong dengan niat untuk belajar di Amerika Syarikat

Kakitangan di Pejabat Program Antarabangsa membantu pelajar dengan maklumat, orientasi, dan nasihat pra-ketibaan mengenai perkara akademik, sosial, budaya dan pekerjaan.

Nota: Untuk keadaan khas, dokumentasi tambahan mungkin diperlukan dalam semua kategori.

Tarikh akhir kemasukan

Tarikh akhir untuk Sarjana Muda adalah seperti berikut:

 • 15 November - Tindakan Awal Saya tarikh akhir; keputusan pada 15 Disember.
 • 15 Januari - Tarikh tutup Tindakan Awal II; keputusan pada 15 Februari.
 • 1 Mac - Tarikh akhir keputusan tetap; keputusan pada 1 April.
 • 2 Mac - Permohonan yang selesai selepas 1 Mac dinilai berdasarkan penggulungan.

Kos purata untuk pelajar sarjana sepenuh masa

Tuisyen (12-18 jam kredit setiap semester):

Jumlah:

$ 19,584
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With ... Baca lebih lanjut

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With the challenges the world faces, there has never been a better time to pursue an education in the sciences, health care or sport studies. Baca Ringkas