Read the Official Description

Ijazah Sarjana Muda Psikologi dengan Kemahiran Kaunseling (BSc)

Ijazah Sarjana Muda Sains Psikologi dengan Ijazah Kemahiran Kaunseling (Kepujian) di London menggabungkan pendidikan yang luas dalam bidang psikologi dengan sehelai pakar untuk membangunkan kemahiran kaunseling dan interpersonal bersama-sama dengan pemahaman tentang teori dan amalan kaunseling.

Anda akan memberi tumpuan kepada sistem dan teori yang menyokong kedua-dua psikologi dan kaunseling, memuncak dalam penyerahan portfolio penyelidikan dan pengetahuan. Menyempurnakan dengan jayanya kursus ini memberikan Asas Siswazah Pendaftaran kepada Persatuan Psikologi British, satu langkah yang perlu bagi mereka yang ingin melanjutkan latihan lepasan ijazah dalam bidang seperti klinikal, kaunseling, pendidikan, psikologi forensik atau kesihatan.

Kursus ini direka khusus untuk mereka yang ingin mengejar kerjaya di mana pemahaman yang terperinci dan pengetahuan tingkah laku manusia adalah penting dan kemahiran kaunseling merupakan aset penting. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa graduan kursus ini tidak akan layak untuk menjalankan amalan sebagai kaunselor sama ada atau ahli psikologi, tetapi mereka akan menjadi layak dan cukup bersedia untuk menjalankan latihan lepasan ijazah khusus menuju ke profesion ini.

Mengapa Psikologi kajian dengan Kemahiran Kaunseling di Middlesex

  • Pilihan untuk melaksanakan kerja-penempatan selama setahun dalam tetapan yang berkaitan dengan kaunseling, klinikal, pendidikan, kesihatan, atau psikologi forensik sebagai sebahagian daripada kursus sandwic tebal empat tahun.
  • Beberapa di UK yang paling up-to-tarikh dan kemudahan yang luas untuk belajar psikologi termasuk: dua makmal besar Apple Macintosh dilengkapi pengajaran, makmal Psychophysiology, makmal kerja kumpulan, Makmal pemerhatian, sebuah makmal realiti maya, dan editing suite video, dan bilik untuk amalan kaunseling.


Syarat Kemasukan


Kami biasanya membuat tawaran untuk 300 mata UCAS tarif atau di atas, ditambah GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris pada gred C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced Perkembangan Diploma pada tarif yang setaraf dengannya. Akses kepada HE - Pas. Permohonan dari calon-calon yang tidak mempunyai kelayakan formal adalah dialu-alukan, dengan syarat mereka boleh menunjukkan tahap yang tepat kebolehan dan pengalaman yang berkaitan.

Keperluan bahasa Inggeris untuk pelajar antarabangsa


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).

Program taught in:
English

See 45 more programs offered by Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
9,000 GBP
- UK dan EU; £ 10,400 - Non-EU
By locations
By date
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date