Ijazah Sarjana Muda Perbankan dan Kewangan (BSc)

Ijazah Sarjana Muda Sains Perbankan dan Kewangan kami mempunyai komponen perbankan yang sangat tinggi di dalamnya dan ada aplikasi langsung ekonomi untuk perbankan. Anda akan belajar mengenai operasi, strategi dan peraturan dalam sektor yang dinamik ini. Anda akan mengembangkan pengetahuan pakar untuk mengejar kerjaya pengurusan dalam institusi kewangan.

Terima kasih kepada lokasi yang rapat dengan City of London, pelajar sebelum mempunyai peluang untuk menjalankan penempatan di HM Perbendaharaan, Barclays, Merrill Lynch, dan firma pakar ramalan kewangan. Sebahagian daripada graduan kami telah pergi terus ke bank-bank pelaburan berprestij seperti Morgan Stanley dan Citigroup selepas menamatkan ijazah mereka di Middlesex. 

Kerjaya


Graduan ekonomi kami telah sangat berjaya dalam mencari pekerjaan dengan gaji tinggi dan telah mendapat jawatan dalam sektor kewangan, perdagangan dan awam yang bekerja di syarikat-syarikat perbankan, insurans, pelaburan, minyak dan farmaseutikal dan jabatan-jabatan kerajaan seperti Kementerian Dalam Negeri. Purata gaji bagi graduan dalam kerja sepenuh masa dari kursus ini adalah £ 24,000.

Contoh jenis pekerjaan yang graduan kelas 2011-12 lakukan adalah:

Akaun Penolong, Kewangan Siswazah Pelatih, Trader, Penasihat Perbankan dan rakan kongsi perniagaan, dalam organisasi termasuk Venues ETC, FMC Technologies, Bursa Kewangan Negeri, Halifax, IBM, Santander, TfL.

Syarat Kemasukan


Kami biasanya membuat tawaran untuk sekurang-kurangnya 280 mata tarif UCAS, ditambah GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris pada gred C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced & Perkembangan Diploma pada tarif yang setaraf dengannya. Akses kepada HE - Pas. Permohonan dari calon-calon yang tidak mempunyai kelayakan formal adalah dialu-alukan.

Keperluan Bahasa Inggeris

Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 45 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Ogo 2020
Duration
3 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,000 GBP
- UK dan EU; £ 10,400 - Non-EU
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2020
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date