Saya benar-benar menikmati Pengurusan dan Kepimpinan kelas dipercepatkan di Goodwin. Saya boleh selesai lebih cepat daripada di sekolah-sekolah lain dan mendapatkan ijazah saya dalam jumlah yang lebih singkat.

- Cher Baten, Pengurusan dan Kepimpinan Pelajar

Semua orang mengiktiraf pengurus besar dan pemimpin apabila mereka melihat mereka. Peluang yang mereka tidak dilahirkan dengan cara itu; mereka belajar dan berkembang dari masa ke masa. kami Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan dan Kepimpinan akan mengajar anda apa yang anda perlu tahu untuk maju dalam organisasi semasa anda atau untuk mendapatkan kaki anda di pintu syarikat yang anda sentiasa mahu bekerja.

Pengurusan dan Kepimpinan Program kami

Dengan pengurusan dan latihan kepimpinan, anda akan belajar untuk menguruskan inovasi, perubahan dan pembangunan bakat. Anda juga akan menjadi berpengalaman dalam ilmu kemahiran interpersonal - komunikasi berkesan adalah asas kepada semua hubungan yang berjaya. Belajar kemahiran yang majikan cari, termasuk:

 • Komunikasi
 • Pembangunan pekerja
 • etika
 • memudahkan Tukar
 • KEPIMPINAN
 • MENTOR
 • Pengawasan
 • Kerja berpasukan

Membuat Hidup Anda Lebih Mudah

Anda boleh melengkapkan anda Pengurusan dan Kepimpinan darjah cepat tanpa mengorbankan pendidikan yang berkualiti. Semua kelas teras anda ditawarkan dalam 7 1/2 format minggu, supaya anda boleh mendapatkan dua kali jumlah kerja kursus dilakukan dalam jumlah masa yang sama ia akan membawa anda untuk melengkapkan satu kelas di kolej swasta lain. Untuk kemudahan anda, Pengurusan dan Kepimpinan ijazah kami ditawarkan dalam format hibrid dan dalam talian. pegawai Kemasukan kami boleh menasihati anda tentang cara terbaik untuk memohon kredit pemindahan, pembelajaran terdahulu, dan kerja dan pengalaman tentera ke arah ijazah anda. Program kami, yang direka dengan anda dalam minda, meletakkan anda dalam perjalanan anda untuk tamat pengajian lebih awal daripada yang anda bayangkan.

pelajar-pelajar kita

Bekerja pekerjaan sepenuh atau separuh masa dan menjaga keluarga mereka, ramai pelajar-pelajar kita mempunyai kehidupan yang sangat sibuk. Kita mendapat ia - itulah mengapa persembahan dan kursus yang mudah program kami ini membolehkan anda untuk mengimbangi pengajian dengan kehidupan di luar bilik darjah. Sama ada anda seorang pelajar tamat darjah; perniagaan kerja profesional untuk meningkatkan kemahiran anda; atau pelajar baru mengikuti pendidikan berfokuskan kerjaya, ijazah sarjana muda kami dalam Pengurusan dan Kepimpinan yang tepat untuk anda.

Peluang biasiswa

Pelajar yang mengambil tiga atau lebih kelas setiap semester yang mengekalkan GPA sekurang-kurangnya 3.0 layak menerima biasiswa sebanyak 40% daripada tuisyen mereka.

Hasil Program

Selain hasil program umum yang dinyatakan oleh Jabatan Pengajian Umum, peserta yang telah menyelesaikan semua keperluan pengurusan dan program kepimpinan akan dapat:

 • Menganalisis perubahan organisasi yang berkesan
 • Mengintegrasikan komponen komunikasi organisasi berjaya seluruh perspektif pelbagai budaya
 • Menilai tingkah laku pekerja dan menilai sistem pengurusan prestasi
 • Menggabungkan dan menyokong kemahiran pembinaan pasukan
 • Menilai pembangunan kepimpinan organisasi yang berkesan
 • Menilai dan menjana organisasi etika membuat keputusan

Syarat Kemasukan / Pelajar Ijazah Siap

Semua kemasukan umum keperluan untuk Goodwin College mesti dipenuhi. Sejak program ini juga berfungsi sebagai program selesai ijazah, semua kursus yang diambil sebelum luar Goodwin College patut dihantar untuk semakan perancangan pada masa permohonan dan sebelum penerimaan ke dalam program ini untuk menilai pelajar status akademik secara keseluruhan. Transkrip dari institusi lain yang dikemukakan selepas matrikulasi tidak boleh diterima.

pelajar selesai Ijazah boleh memindahkan dan sehingga 90 kredit dengan syarat bahawa mereka yang diperoleh daripada institusi yang diiktiraf pendidikan tinggi; tidak semua kredit pemindahan mungkin boleh diterima pakai bagi memastikan; hanya kredit memperoleh gred "C" atau lebih tinggi akan diterima. peperiksaan CLEP berkaitan, lain ujian standard diiktiraf untuk mendapatkan kredit kolej dan CBEs boleh diterima pada bila-bila masa sepanjang pengajian.

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Goodwin College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
6 - 9 
Sepenuh masa
Price
39,488 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka