Sarjana Muda dalam bidang biologi / biokimia

Umum

Penerangan Program

Kajian dalam Biologi di EMU

Jika anda berminat dalam biologi, anda berminat dalam kehidupan. Manusia, haiwan, hutan, sungai dan tanah ... ini adalah mata pelajaran yang menjadi kebimbangan dan daya tarikan.

Pada EMU anda akan bekerja berdampingan dengan orang lain yang berkongsi minat anda seperti yang anda menjalankan eksperimen, menganalisis data, gambar rajah kajian, isu-isu perdebatan dan mengambil lawatan lapangan. pelajar Biologi mempunyai keistimewaan bekerja dengan fakulti dalam projek-projek penyelidikan dalam biologi.

contoh baru-baru ini penyelidikan pelajar termasuk projek genetik penuaan, kesan diet yang tinggi garam pada tekanan darah tinggi, pengeluaran organik beri biru, dan kaedah mengesan badak kelapa kumbang untuk pembiakan mereka.

Objektif utama jabatan biologi adalah untuk menyediakan kursus dan latihan kemahiran yang diperlukan oleh pelajar memperoleh BA atau BS darjah, terutama mereka dalam jurusan biologi. Selain itu ia menekankan menyediakan pelajar untuk latihan siswazah dalam bidang perubatan, tistry den-, sains veterinar, sains makmal klinikal, dan bidang-bidang kesihatan bersekutu; mengajar biologi di sekolah menengah; pertanian lestari; Sains persekitaran; dan gradu- makan kerja dalam bidang lain biologi.

EMUbio

Majors:

 • biologi
 • BIOKIMIA
 • Makmal Klinikal Sains
 • Kelestarian Alam Sekitar dengan kepekatan dalam:
  • Sains persekitaran
  • Alam Sekitar dan Kelestarian Sosial

Bawah umur:

 • Kelestarian alam Sekitar
 • biologi

Kerjaya dalam Biologi termasuk teknologi perubatan, doktor, doktor gigi, ahli terapi fizikal, perunding alam sekitar, kaunselor genetik, doktor haiwan, bioteknologi, epidemiologi, ahli patologi, ahli biologi hidupan liar, perunding pertanian antarabangsa, immunologist, dan pertengahan atau tinggi guru sekolah.

Pre-Professional Sains Kesihatan Program (PPHS)

jurusan biologi berminat untuk bioperubatan mendaftar dalam PPHS, yang direka untuk pelajar menjangkakan pintu masuk ke sekolah sains kesihatan profesional seperti perubatan, pergigian, perubatan veterinar, terapi fizikal, fisiologi senaman, terapi pekerjaan, optometri, podiatry, osteopati, atau pendidikan siswazah dan penyelidikan dalam mana-mana kawasan bioperubatan.

Manakala kebanyakan pelajar dalam program ini adalah jurusan biologi, ia pos- jawab untuk utama dalam kimia, matematik atau kawasan lain dalam seni liberal dan berjaya dalam program jika kursus yang diperlukan diselesaikan dalam satu lagi utama. Sejak keperluan kursus untuk major bukan biologi-berbeza-beza, pelajar seharusnya menghubungi bahagian utama mereka untuk maklumat tertentu. Kerana sekolah siswazah menghargai pendidikan yang luas, yang kecil di kawasan bukan sains kepentingan dicadangkan.

Major dalam Biologi, Pengajaran Pengendorsan bagi Gred 6-12

Program ini akan menyediakan pelajar untuk mengajar biologi dengan mengarahkan mereka dalam piawaian Persatuan Sains Guru Negara (NSTA) .The kursus yang disenaraikan dalam utama biologi dan kursus-kursus pendidikan membentuk program untuk pelesenan guru, gred 6-12.

Major dalam Kelestarian Alam Sekitar

Kemampanan utama alam sekitar memberi tumpuan kepada pendekatan antara disiplin untuk mengekalkan kualiti alam kita kepada dunia, dengan penekanan kepada hubungan antara-antara alam semula jadi dan kemanusiaan. Utama tainability sus- alam sekitar di EMU direka sekitar pemahaman yang berkesan menangani masalah alam sekitar mendesak kali kami menuntut pendekatan yang pelbagai rupa yang memerlukan kedua-dua mendalam dalam bidang tumpuan, dan keluasan dalam memahami perspektif disiplin yang berbeza. Pelajar mendapat mendalam dengan memilih untuk menumpukan perhatian kepada sama ada sains semula jadi atau sains sosial aspek kelestarian alam sekitar. Pelajar mendapat pengalaman yang luas melalui kerja kursus yang menggabungkan unsur-unsur penting daripada sains sosial dan daripada sains semula jadi untuk membawa perspektif yang menyeluruh dan bersepadu kepada isu-isu sosial dan alam sekitar kompleks berkaitan dengan kemampanan.

Di samping itu, kurikulum kelestarian alam sekitar mengiktiraf keseimbangan antara latihan teknikal dan pendidikan yang luas dari falsafah seni liberal. Siap utama kelestarian mental perseki- melengkapkan pelajar untuk bekerja dalam bidang pemuliharaan, pemantauan alam sekitar, pertanian, pembangunan antarabangsa, promosi tenaga alternatif dan pembangunan, pembangunan mampan, pengembangan pertanian, penyokong alam sekitar dan pendidikan alam sekitar. Di samping itu, kurikulum menyediakan pelajar untuk kerja-kerja graduan dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan kemampanan.

Kurikulum untuk kemampanan alam sekitar dikonsepkan sebagai tiga peringkat. Pelajar dari kedua-dua kepekatan memulakan kursus mereka bersama-sama dalam dua kursus pengenalan yang menetapkan asas untuk kajian lanjut. Pelajar kemudian mengambil set kursus yang diperlukan dan elektif dalam kepekatan yang mereka pilih yang memberikan kedalaman di kawasan mereka fokus, ditambah kursus elektif dalam kepekatan alternatif yang memberikan keluasan kepada pemahaman mereka tentang kemampanan. Akhir sekali, pelajar dari kedua-dua kepekatan kembali bersama-sama dalam siri tiga kursus yang berkhidmat untuk mengintegrasikan sains semula jadi dan sains sosial perspektif kemampanan.

Major Sains Makmal Klinikal

A utama dalam bidang sains makmal klinikal terdiri daripada SH 37 yang disenaraikan di bawah diikuti dengan habis program klinikal (biasanya satu tahun) di sekolah diluluskan makmal sains / teknologi perubatan klinikal. Dalam program ini pelajar melengkapkan tiga tahun pengajian (sekurang-kurangnya 96 SH) di Universiti Mennonite Timur dan tahun keempat di sekolah makmal sains / teknologi perubatan klinikal. EMU mempunyai perjanjian artikulasi dengan program-program Sains Makmal Klinikal di Pusat Sentara RMH Perubatan, Pusat Kesihatan Augusta dan Universiti Virginia Commonwealth. Sebagai alternatif pelajar boleh memilih untuk melengkapkan utama biologi dan masukkan program klinikal selepas menerima ijazah sarjana muda ini.

Kecil dalam Biologi

A utama bukan biologi-boleh memperolehi minor dalam biologi dengan mengambil sekurang-kurangnya 18 SH kursus biologi. Kerana pelajar jurusan lain akan mempunyai pelbagai sebab-sebab hendak kecil biologi, urutan tetap kursus tidak dinyatakan. Walau bagaimanapun, dua kursus perlu berada pada tahap 300 atau 400 dan sehingga dua kursus boleh dilabelkan sebagai ENVS atau BIOCH. Pelajar diminta untuk berunding dengan ahli fakulti biologi dalam menggariskan di bawah umur.

Profesor Siapakah Mentor

saiz kecil sekolah kita sebagai kemudahan untuk mendapatkan peralatan dan pengajaran individu. Profesor yang mentor membantu anda membangunkan kemahiran dalam tafsiran saintifik dan kesedaran tentang isu-isu etika yang mengelilingi sains. Mereka menekankan keharmonian antara alam semula jadi dan Firman Tuhan.

Biologi adalah salah satu program terbesar pada EMU kerana kita mempunyai reputasi yang sangat baik. graduan kami dicari oleh kedua-dua sekolah siswazah dan majikan - mereka tahu EMU grads biologi adalah cukup bersedia pemikir kritikal dengan pengalaman dunia sebenar.

Fakulti dan Penyelidikan Pelajar

Pada EMU kami percaya bahawa penyertaan dalam projek-projek penyelidikan asal adalah satu cara yang penting pengajaran proses sains dan kemahiran berfikir secara kritikal.

jurusan Biologi mengambil bahagian dalam projek-projek penyelidikan fakulti yang diterajui sebagai satu cara untuk belajar dengan melakukan. Selalunya pelajar memilih projek tertentu yang termasuk dalam, berterusan projek penyelidikan, yang lebih besar di makmal ahli fakulti. Pelajar bertemu secara tetap dengan fakulti untuk membincangkan kemajuan, dan kadang-kadang bersama-sama dengan kumpulan-kumpulan penyelidikan yang lain untuk bertukar-tukar idea. Dalam beberapa kes, hasil penyelidikan membawa kepada pembentangan di mesyuarat saintifik kebangsaan atau penerbitan dalam jurnal saintifik.

fakulti biologi juga bekerja rapat dengan projek penyelidikan dalam bidang kimia.

Latihan dan Practicums

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kerjaya yang berkaitan STEM anda dan mendapat pengalaman berharga ketika mengikuti ijazah sarjana muda anda, meneroka melakukan magang. Latihan mencabar anda untuk:

 • membangunkan kemahiran baru
 • menimba pengalaman bekerja dalam bidang yang berkaitan STEM
 • bekerjasama dalam satu pasukan
 • membina hubungan dengan majikan yang berpotensi
 • mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang anda mahu lakukan dengan kerjaya STEM anda
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relat ... Baca lebih lanjut

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relationships with professors, cross-cultural awareness, care for creation, and service to others. Baca Ringkas
Harrisonburg , Lancaster + 1 Lagi Kurang