Sarjana Muda Bimbingan dan Kaunseling Psikologi

Umum

Penerangan Program

Sarjana Muda Bimbingan dan Kaunseling Psikologi

Fakulti Sains Pendidikan

Jabatan Agama dan Perunding Psikologi Bahçeşehir Cyprus; bertujuan untuk melatih perunding psikologi yang berkelayakan yang mempunyai struktur pemikiran kreatif dan kritis dan boleh memimpin dalam bidang, dan yang mempunyai kesan positif terhadap aplikasi Konseling dan Psikologi Kaunseling, secara nasional dan antarabangsa. Di dunia hari ini, di mana globalisasi tercermin dalam bidang pendidikan dalam banyak hal, pendidik yang hidup dalam harmoni dengan budaya yang berbeza, yang terbuka untuk inovasi dan yang dilengkapi secara teknologi sedang dilatih. Pelatih Kursus Penasihat Psikologi yang merupakan salah satu faktor yang paling penting dalam proses pendidikan yang diterapkan, bersama dengan interaksi yang berterusan dengan guru pakar adalah hanya salah satu sumbangan yang unik yang kami bawa kepada pendidik latihan. Kami berhasrat untuk melatih Psikologi Psikologi kami bukan sahaja dengan kompetensi kebangsaan tetapi dengan kompetensi antarabangsa dan kami ingin calon kami menerima diploma yang mempunyai keabsahan antarabangsa.

Pemohon Antarabangsa

Pelajar Fellow yang dihormati;

Selamat datang ke laman web BAU Pejabat Antarabangsa Universiti Cyprus. Sepanjang penginapan anda di BAU, anda mempunyai peluang yang unik untuk mengalami kehidupan dan pembelajaran dalam persekitaran budaya yang sungguh-sungguh. Pejabat kami didedikasikan bukan sahaja untuk menjaga kebajikan pelajar antarabangsa kami tetapi juga memastikan bahawa anda disediakan dengan pelbagai aktiviti sosial dan budaya yang mana anda dapat dari dan menikmati kepelbagaian ini. Kami memanfaatkan sepenuhnya kemudahan cemerlang kami. Pejabat kami juga bekerjasama dengan rakan-rakan di seluruh dunia, membolehkan kami menawarkan program pertukaran pelajar yang pesat, dan menjalankan program penuh kursus pendek yang diiktiraf antarabangsa di BAU Summer School.

Pejabat Antarabangsa adalah sebahagian daripada rangkaian sokongan pelajar Universiti. Kami berpusat di tingkat pertama University House dan dibuka dari pukul 9 pagi hingga 5 petang Isnin hingga Khamis, dan 9 pagi hingga 4 petang pada hari Jumaat. Terdapat kakitangan pejabat dengan tanggungjawab serantau yang mempunyai kepakaran dan pengalaman perjalanan ke dunia anda secara teratur, serta kakitangan yang memenuhi syarat untuk memberi nasihat kebajikan dan imigresen.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Bahçe?ehir Cyprus University (BAU Cyprus University) is established as a member of BAU Global Education Network. BAU Global Education Network includes higher education institutions and language school ... Baca lebih lanjut

Bahçe?ehir Cyprus University (BAU Cyprus University) is established as a member of BAU Global Education Network. BAU Global Education Network includes higher education institutions and language schools located in three different continents (North America, Europe and Asia). Its purpose is to provide the opportunity for students to benefit from academic means having an equal level and located in different continents and countries, and get an education in different campuses to enable them to have an international vision. Baca Ringkas