Baca keterangan rasmi

Menguasai bahasa digital dengan BS dalam Sains Komputer.

Program Sarjana Muda Sains dalam Sains Komputer menggabungkan teras yang kukuh kursus sains komputer dengan pilihan untuk mendapatkan dalam nyata di kawasan lain melalui kepekatan dalam pembangunan permainan atau maklumat dan keselamatan siber. Di samping itu, terdapat banyak pilihan dalam kurikulum kursus sains dan kemanusiaan. Sebagai pengkomputeran adalah satu disiplin dengan pautan kuat untuk pelbagai bidang, ini menyediakan pelajar dengan fleksibiliti untuk meneruskan minat mereka.

Menamatkan pengajian dengan ijazah dalam matematik atau sains komputer, jurusan mesti mempunyai GPA sekurang-kurangnya 2.0 dalam semua matematik dan sains komputer, dengan paling banyak satu gred lebih rendah daripada C- a. Ini boleh digunakan untuk kursus-kursus yang telah diambil di Adelphi sebagai memenuhi keperluan ijazah. Majors dalam sistem maklumat komputer dan pengurusan dikehendaki mengekalkan purata 2.0 dalam semua kursus yang digunakan untuk utama.

Menawarkan biasiswa untuk matematik dan sains komputer jurusan.

Adelphi sedang mencipta nama sebagai institusi utama bagi pendidikan tinggi dalam bidang sains. Selain biasiswa University-luas kami, kami menawarkan beberapa biasiswa semata-mata untuk jurusan sains. Kebanyakan ditaja oleh beberapa alumni-a gemilang kami bukti kepada kepercayaan graduan kami dalam kekuatan dan nilai pendidikan sains di Adelphi.

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Adelphi University »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
34,000 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date