Program sarjana muda antarabangsa dalam pengurusan (ibpm)

Rennes School of Business

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program sarjana muda antarabangsa dalam pengurusan (ibpm)

Rennes School of Business

IBPM meletakkan pelajar ke dalam gelung pembelajaran. Setiap gelung bermula dengan pengenalan konteks baru (perniagaan, persekitaran antarabangsa, dan lain-lain), diikuti oleh sumbangan dan perbincangan dengan pensyarah berasaskan teori untuk menyatukan dan menilai pemerhatian pelajar. Ia adalah dalam bergerak dari satu gelung ke depan pelajar belajar untuk belajar.

Visi progresif yang menyokong pendekatan IBPM yang sepenuhnya selaras dengan program perniagaan dan pengurusan pengajian yang ditawarkan kepada graduan masa depan. Dalam masa yang sentiasa berubah-ubah, dunia global ini, kepentingan pembelajaran sepanjang hayat kepada semua keadaan tidak boleh dipandang remeh. Kaedah pendidikan direka untuk memberikan pelajar satu permulaan kepala dalam menyahut cabaran ini.

Pengurus Operasi mempunyai pemahaman yang kukuh tentang alat pengurusan dan paras tanah yang diperlukan kemahiran pengurusan untuk mewujudkan nilai berkekalan yang cekap dan berkesan bagi syarikat itu dalam konteks ekonomi global dan bergelora.

Program Ijazah Sarjana Muda IBPM menyediakan pelajar untuk semua bidang perniagaan, dengan pilihan tahun akhir untuk pakar dalam Kewangan, Pemasaran atau Logistik.

Sebagai pelajar IBPM dengan sekurang-kurangnya 9 bulan 'hands-on pengalaman perniagaan praktikal, anda berada dalam kedudukan untuk:

  • membina kemahiran pengurusan anda ditetapkan selaras dengan pelan kerjaya anda. Berada dalam hubungan yang rapat dengan pemain ekonomi mengajar anda untuk bertindak balas dengan cepat, tepat dan sesuai dengan situasi yang sering tidak diduga, sentiasa mendesak dan secara amnya kompleks.
  • menjadi penyampai yang dicapai dan perunding. Anda adalah 'perantara perniagaan di peringkat akar umbi, dan akan perlu belajar untuk berkomunikasi dan berunding dengan berkesan dan autonomously.You mesti berupaya untuk menguruskan manusia dan kepelbagaian budaya untuk melindungi kehadiran tempatan perniagaan anda pada tahun-tahun akan datang.
  • memahami cabaran pengurusan yang berkaitan dengan pembangunan bertanggungjawab dan mapan. Adalah menjadi tanggungjawab pengurus operasi untuk bertindak dengan cara yang beretika dan bertanggungjawab bagi mewujudkan nilai lamanya bagi setiap satu pemegang kepentingan syarikat.
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
7,100 EUR
Locations
Perancis - Rennes-en-Grenouilles, Pays de la Loire
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Perancis - Rennes-en-Grenouilles, Pays de la Loire
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat