Program Ijazah Double Eropah dalam Reka Bentuk Reka Bentuk dan Komunikasi Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program Ijazah Double Eropah dalam Reka Bentuk Reka Bentuk dan Komunikasi Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

BAHASA KURSUS: SPAN DAN ITALIAN.

Objektif program ini adalah untuk melatih para profesional dalam komunikasi baru dalam persekitaran Eropah. Dalam senario ini, reka bentuk dan pengiklanan grafik sepenuhnya berkaitan. Anda tidak boleh faham satu sama lain. Dengan cara ini, Ijazah Double dalam Reka Bentuk dan Rekaan Grafik Komunikasi , mengandaikan nilai perbezaan pada semua program yang mendalam dalam satu atau lain disiplin dengan cara yang bebas.

Dua negara dan budaya (Sepanyol dan Itali), tiga bahasa (Sepanyol, Itali dan Inggeris) dan kurikulum pendidikan yang inovatif dan bercita-cita tinggi, membina program yang bertujuan untuk pelajar-pelajar yang ingin mengembangkan kerjaya profesional mereka di persekitaran antarabangsa.

graphic design

Ijazah ini diperkaya dengan subjek yang memulakan pelajar ke arah seni, kajian bahasa Itali dan kehadiran bengkel dan seminar watak antarabangsa dalam bidang reka bentuk dan pengiklanan.

Ijazah ini selesai dengan selesainya latihan dalam syarikat terkemuka di sektor ini di Itali, yang membolehkan mengamalkan pengetahuan teoretikal dan praktikal yang diperolehi serta bahasa Itali.

Keperluan Kemasukan ke Ijazah Tinggi dalam Reka Bentuk, peringkat Ijazah Universiti Rasmi:

  • Memiliki Ijazah Sarjana Muda atau setaraf: Ujian Matang untuk pelajar berusia lebih 19 tahun atau Uji Akses Universiti untuk pelajar berusia lebih 25 tahun. Selektiviti tidak perlu.
  • Lulus Ujian Akses kepada Ijazah Lanjutan dalam Rekabentuk, peringkat Ijazah Universiti Rasmi. Panggilan untuk tahun 2016 menunggu pengesahan.
  • Jika anda ingin memperluaskan maklumat, menjawab soalan anda atau memulakan proses pendaftaran, anda boleh menghubungi Perkhidmatan Maklumat dan Bimbingan Madrid IED
This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini October 1, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
15,000 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat