Read the Official Description

"2 2" Program Koperasi Bacelor

Program 1 "1" Double Master


GIME, DUFE mempunyai hubungan kerjasama yang mendalam dengan University of Warsaw (Poland). Program sarjana berganda dengan sokongan kedua-dua pihak termasuk program sarjana "2 2", pelajar yang menyertai program ini akan belajar di GIME untuk dua tahun pertama, kemudian berpindah ke Poland untuk belajar di University of Warsaw selama dua tahun terakhir. Dua ijazah sarjana muda akan dianugerahkan kepada pelajar yang berjaya menyiapkan program ini; Satu lagi program koperasi adalah program induk "1 1", pelajar yang menyertai program ini akan belajar di GIME untuk tahun pertama, kemudian menyelesaikan pengajian tahun kedua di University of Warsaw.

Fakta Kursus Utama

  • Tarikh Mula: September 2019
  • Panjang Kursus:
    • 4 tahun (2 tahun di China dan 2 tahun di Poland) untuk program sarjana muda.
    • 2 tahun (1 tahun di China dan 1 tahun di Poland) untuk program induk.
  • Keperluan Umur: 18 tahun dan ke atas.

Keperluan Kemasukan Akademik

Penyelesaian yang berjaya dalam Ijazah Sarjana Muda (untuk program sarjana muda); ijazah sarjana muda (untuk program induk) dengan gred yang baik dan transkrip penuh.

Syarat Kemasukan Bahasa Inggeris

IELTS 5.5 (dengan minimum 5.0 dalam semua subkeluar) atau setaraf.

Ujian kemasukan diperlukan oleh Universiti Warsaw sebelum memasuki pengajian di Poland.

Yuran Tuisyen dan Program

35,000 RMB (kira-kira 5,400 USD) untuk setiap tahun akademik; Kecuali 35,000 RMB, tiada bayaran tuisyen tambahan akan dikenakan semasa belajar di Poland.


Pengenalan Universiti Warsawa

Pengenalan Universiti

Universiti Warsaw, yang ditubuhkan pada tahun 1816, merupakan salah satu universiti terbesar di Poland dan salah satu universiti paling berprestij di Eropah. Universiti Warsawa adalah antara 3% daripada universiti dunia mengikut ranking dunia seperti Times Higher Education World University Ranking (THE), Quaquarelli Symmonds World University Ranking (QS), Peringkat Akademik Universiti Dunia (ARWU). 17 program yang disediakan oleh UW telah disenaraikan dalam Kedudukan Universiti QS World oleh Subjek 2018. 15 program yang ditawarkan oleh UW telah disenaraikan dalam Eduniversal Best Masters


Kajian di Warsaw

Warsaw adalah ibu kota Poland yang dinamik, bertenaga yang terletak di tengah-tengah Eropah. Ia adalah bandar kontras di mana masa lalu sentiasa bercampur dengan zaman moden. Ia meningkatkan bandar, penuh dengan teater, galeri, panggung wayang dan lain-lain hiburan, sangat hijau, dengan banyak taman, taman, dan hutan. Bandaraya ini, penuh dengan pelajar antarabangsa, mendapat suasana yang hebat untuk belajar. Menurut QS Bandar Pelajar Terbaik 2017, Warsaw mengambil tempat ke-52 di antara bandar terbaik di dunia. Ia menerima skor yang sangat tinggi dalam kategori keterjangkauan - dalam lima teratas keseluruhan indeks-terima kasih kepada kombinasi kos kehidupan yang rendah dan yuran pengajian yang munasabah.

Program taught in:
English

See 5 more programs offered by Dongbei University of Finance & Economics »

Last updated February 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 4 
Sepenuh masa
Price
35,000 CNY
35,000 RMB (lebih kurang 5,400 USD) untuk setiap tahun akademik; Kecuali 35,000 RMB, tiada yuran pengajian tambahan akan dikenakan semasa belajar di Poland.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date