Dapatkan Ijazah dalam Perniagaan atau Sains Komputer di SWOSU

Jabatan Perniagaan dan Sains Komputer menawarkan pelajar pendidikan profesional dalam perniagaan dan sains komputer yang akan memudahkan perkembangan peribadi untuk karier masa depan mereka.

Mohon sekarang

Darjah yang ditawarkan

Dekan Bersekutu: Dr. Patsy Parker
580.774.3284

Pengerusi: Dr. Trisha Wald
580.774.3061

Pengarah Program: Madeline Baugher
580.774.3122

Fakulti dan kakitangan jabatan berusaha untuk mewujudkan dan mengekalkan sikap profesional dan hubungan kerja yang rapat dengan pelajar. Sebagai tambahan kepada penekanan yang diberikan pada pengajaran berkualiti tinggi di dalam bilik darjah, fakulti menggalakkan pelajar untuk menjalankan diri dengan cara yang beretika dan memperluaskan pembelajaran mereka di luar kelas dengan mengambil bahagian dalam perniagaan aktif atau sains komputer sains berkaitan di kampus.

Program jabatan ini direka untuk menggambarkan persekitaran perniagaan kecil dan sederhana yang terdapat di rantau ini. Pada masa yang sama, organisasi besar dan kepentingan persekitaran perdagangan antarabangsa hari ini diiktiraf.

Program perniagaan kami diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan , serta Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan telah mencapai pencalonan untuk Akreditasi Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan .

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh Southwestern Oklahoma State University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date