Perniagaan

International Accelerator

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Perniagaan

International Accelerator

PERNIAGAAN

Sejak ditubuhkan pada tahun 1924, Sekolah Perniagaan di universiti kami telah komited untuk membentuk pemimpin perniagaan masa depan. Sekolah perniagaan memegang standard emas akreditasi dalam bidang perniagaan, Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business, bagi kedua-dua sekolah dan program perakaunannya. Dengan fokus kepada pengajaran dan penyelidikan, Sekolah Perniagaan jambatan teori dan amalan untuk tahu di mana perniagaan akan.

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Keperluan Ijazah Perniagaan

The School of Business menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan (BSB) dengan major dalam perakaunan, pentadbiran perniagaan, kewangan, sistem maklumat, pengurusan dan kepimpinan, pemasaran, dan pengurusan rantaian bekalan. Setiap utama ini terdiri daripada komponen-komponen berikut: Kursus pendidikan umum, kelas asas perniagaan, keperluan antarabangsa dimensi, kursus utama, dan elektif perniagaan yang maju. keperluan ijazah tertakluk kepada perubahan. Adalah menjadi tanggungjawab pelajar untuk sentiasa dimaklumkan mengenai keperluan. Untuk menerima BS dalam ijazah perniagaan, pelajar mesti melengkapkan keperluan ijazah yang berkuat kuasa pada masa yang dia diterima masuk ke sekolah.

Kepekatan

Dengan menawarkan kepekatan, kami menyediakan pelajar dengan peluang untuk mendapatkan pengkhususan tambahan dalam disiplin penting. Kepekatan menambah nilai kepada mana-mana utama perniagaan dan meningkatkan risikan perniagaan pelajar.

  • KEUSAHAWANAN
  • Analisis Perniagaan
  • SISTEM MAKLUMAT
  • Perniagaan antarabangsa
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • Pengurusan rantaian bekalan
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat