Penyampaian

Satu program yang sesuai untuk mendapat pemahaman tentang perniagaan secara umum dan peranan pemasaran dalam perniagaan perkhidmatan dan perusahaan kecil khususnya. Program ini mempunyai tulang belakang dalam pemasaran, tetapi aspek mengenai perniagaan juga mendapat liputan besar. Sejak pemasaran adalah salah satu daripada beberapa bahagian yang berfungsi dalam sesebuah organisasi, program ini Pautan peranan pemasaran, tugas dan fungsi dengan aktiviti organisasi lain seperti pengurusan, perakaunan dan ekonomi.

Objektif

Anda dikehendaki untuk mendapatkan pemahaman yang mendalam mengenai bahan berkaitan subjek melalui belajar pada julat yang seimbang modul subjek yang berbeza, pada masa yang sama membangunkan kemahiran employability utama dan kecekapan dari pengajaran, pembelajaran dan pengalaman penilaian anda akan mengambil bahagian dalam. Anda boleh mengambil penempatan kerja pilihan pada tahun tiga dan kembali untuk melengkapkan tahun akhir seperti tahun empat, memberikan anda kelebihan dalam pasaran kerja siswazah.

Sasaran

Kajian pergi ditakdirkan untuk semua orang-orang yang mahu belajar pengetahuan, kemahiran tertentu dan untuk membangunkan kerjaya profesional mereka dalam bidang pengurusan syarikat atau jabatan, meruncing dalam pemasaran.

Murid-murid boleh menjadi penduduk di Sepanyol yang mahu dibentuk atau untuk terus pembentukan mereka dalam bahasa Inggeris dalam bidang perniagaan atau warga asing yang mahu datang ke Barcelona untuk mengenali budaya lain, cara untuk berbuat dan mengkaji program dalam bahasa yang mereka tahu.

peluang Profesional

Program ini akan membantu anda untuk membangunkan perniagaan dan pemasaran profesional kebolehan penting untuk pekerjaan dalam penyelidikan pasaran, produk dan pengurusan jenama, perhubungan awam, pengurusan jualan dan pengiklanan

Silibus

Level 4 / Tahun 1

 • Aspek Ekonomi & Kewangan Perniagaan
 • Kelakuan Organisasi dan Analisis
 • Prinsip Pemasaran
 • Kaedah Kuantitatif untuk Permohonan Perniagaan

Level 5 / Tahun 2

 • sumber manusia dalam perniagaan
 • persekitaran perniagaan
 • Penyelidikan Pemasaran
 • Modul pilihan

Level 6 / Tahun 3

 • perkhidmatan pengurusan
 • Enterprise dan Perniagaan Kecil
 • Strategi Pemasaran dan Perancangan
 • Modul pilihan

Sistem Taksir

Sistem penilaian adalah berdasarkan kepada penilaian berterusan setiap blok pengajian, melalui kehadiran kelas dan / atau peperiksaan. Pelajar mesti lulus setiap mata pelajaran secara bebas.

Mempunyai berjaya lulus penilaian dan syarat kehadiran minimum yang diperlukan, pelajar akan dapat untuk lulus ke tahun berikutnya dan setelah siap tiga tahun akademik, akan mendapat INSA Perniagaan, Pemasaran & Ijazah Komunikasi School.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh INSA Business, Marketing & Communication School »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
7,200 EUR
Setiap tahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Jun 30, 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Jun 30, 2020
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date