Perniagaan Antarabangsa

University of South Carolina

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Perniagaan Antarabangsa

University of South Carolina

Selama hampir dua dekad program ijazah perniagaan antarabangsa di Darla Moore School of Busines telah kedudukan # 1 di kalangan universiti-universiti Amerika. Jabatan Perniagaan Sonoco Antarabangsa Moore sekolah secara keseluruhannya telah menerima pengiktirafan yang mencukupi untuk akademik, penyelidikan dan kepimpinan bidang mereka.

Kelas Profil

Graduan yang bekerja dalam syarikat yang terlibat dalam mengimport dan mengeksport, syarikat multinasional dan syarikat-syarikat asing melabur di Amerika Syarikat.

program yang

Perniagaan Antarabangsa adalah aktiviti perniagaan yang berlaku antara orang atau organisasi dari pelbagai negara. Ini petunjuk utama kepada kedudukan dengan konteks antarabangsa dalam bidang seperti kewangan, perakaunan, pembelian, pemasaran, pengeluaran, logistik dan perancangan.

Misi utama perniagaan antarabangsa mahasiswa Moore School adalah untuk membangunkan dalam pelajar minda transnasional: Untuk menggalakkan pelajar untuk membina dan mencabar pengetahuan sedia ada mereka, dan untuk mengiktiraf dan langkah di luar perspektif budaya mereka sendiri; untuk membangunkan dalam pelajar keupayaan untuk memproses maklumat baru, membina model mental baru dan berfungsi dengan berkesan dalam konteks persekitaran yang berbeza; untuk menyediakan pelajar dengan blok bangunan analisis untuk memahami pasaran global yang sentiasa berubah. "- Dr. Nancy R. Buchan Ini dapat dicapai melalui:

  • Satu program yang komprehensif dan kompetitif yang diketuai oleh antarabangsa Siap fakulti perniagaan kami yang terkenal kelas relevan di peringkat antarabangsa dipilih daripada kursus pendidikan umum Carolina Core
  • Siap kurikulum perniagaan antarabangsa canggih
  • Penyiapan utama perniagaan kedua
  • Siap pelbagai kursus bahasa tahap maju
  • Selesai sekurang-kurangnya satu semester di luar negara melalui salah satu daripada pertukaran rakan kongsi kami di lebih 30 sekolah perniagaan terkemuka di seluruh dunia

Kursus

The Sonoco Jabatan Perniagaan Antarabangsa di Sekolah Moore telah membawa bidang pendidikan ijazah dalam mewujudkan progresif, fikir-memprovokasi, melibatkan kursus-kursus yang mencabar pelajar untuk berfikir di luar zon selesa mereka. Setiap kelas mendedahkan pelajar kepada kerumitan besar dunia yang sentiasa berubah dan membantu mereka membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan perniagaan yang terbaik dalam persekitaran globalisasi yang semakin meningkat, ketidakpastian dan berbilang pendapat. Menyediakan mereka mengikuti kursus dalam pelajar utama IB disyorkan untuk mengambil pelbagai Arts antarabangsa yang berkaitan & kursus Sains dari Carolina Core.

Double utama

Selain menerima pendidikan perniagaan antarabangsa yang kukuh, pelajar juga dikehendaki melengkapkan utama kedua di Sekolah Moore. Ini kepekatan tambahan membantu mereka membangunkan kemahiran fungsi tertentu yang meningkatkan keberkesanan mereka sebagai profesional perniagaan.

Kajian Bahasa Asing

Kemahiran bahasa bukan sahaja melonjakkan kecekapan, wawasan dan rangkaian kemahiran profesional global ke tahap yang lebih tinggi, tetapi penguasaan itu juga membolehkan seseorang individu untuk mendapatkan maklumat yang lebih mendalam ke dalam budaya, nilai dan konteks orang dengan siapa mereka bekerja. Dalam usaha untuk meningkatkan keupayaan silang budaya ini, pelajar IB perlu melengkapkan beberapa kursus tahap lanjutan dalam bahasa asing (sering menyebabkan minor bahasa). Bahasa yang tersedia di USC termasuk Bahasa Arab, Cina, Perancis, Itali, Jerman, Jepun, Portugis, Rusia, Sepanyol.

Explore Dunia

rangkaian antarabangsa The Moore School yang kukuh telah membolehkan kami untuk membangunkan perkongsian dengan lebih 30 sekolah perniagaan terbaik di seluruh dunia. Setiap musim bunga, muda dalam jurusan Perniagaan Antarabangsa mempunyai peluang untuk belajar di satu sekolah-sekolah ini melalui program pertukaran langsung kami. Kerjasama ini membolehkan pelajar membina rangkaian kenalan global dengan pemimpin perniagaan masa depan di seluruh dunia.

Cari tempat anda di dalam dunia yang sentiasa berubah-ubah. Mengukur diri sendiri di dalam kelas terhadap pelajar yang terbaik di dunia ini. Meneroka peluang-peluang pekerjaan global.

Mewujudkan Masyarakat Global

Pengurus global paling berkesan dapat memahami dan mengemudi kerumitan perniagaan antarabangsa di samping membina hubungan yang bermakna dan bertanggungjawab dengan orang dari pelbagai negara, nilai-sistem, gaya pentadbiran, dan pengalaman dunia. kepakaran unik Moore dalam menawarkan peluang kepada pelajar untuk membangunkan kecerdasan budaya dan emosi mereka di dalam dan di luar bilik darjah adalah salah satu daripada sebab ia telah membawa bidang sarjana muda selama lebih satu dekad.

amali global

Utama Perniagaan Antarabangsa di Sekolah Moore membuka dunia peluang untuk pelajar-pelajar kita untuk pelatih di seluruh negara dan dunia. sistem dua utama kami memudahkan penempatan dalam pelbagai sektor global. Utama berfungsi melengkapkan mereka dengan kemahiran yang kongruen dengan pelbagai industri dan peranan; Perniagaan utama International menyediakan mereka untuk rendaman ke dalam kerumitan luas perniagaan dunia sebenar. Sama ada bekerja manakala di luar negara atau dalam negara dalam syarikat multinasional, pelajar-pelajar kita menarik perhatian majikan yang mempunyai kapasiti transnasional dan pengetahuan perniagaan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Amerika Syarikat - Columbia, South Carolina
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Columbia, South Carolina
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat