EFMD Epas Accredited

Dengan BBA. dalam Perniagaan Antarabangsa, anda bertanggungjawab ke atas cawangan luar organisasi antarabangsa, dengan etika kerja, budaya, dan bahasa yang berbeza. Anda adalah seorang usahawan untuk menubuhkan perniagaan anda sendiri di pasaran yang diatur oleh undang-undang yang sama sekali berbeza daripada apa yang anda gunakan. Atau anda telah ditauliahkan untuk memperkenalkan produk baru ke pasaran di mana landskap media, tingkah laku pengguna dan pesaing anda sama sekali berbeza berbanding dengan negara asal anda. Adakah anda jenis orang yang menyukai cabaran seperti ini? Jika ya, sediakan diri anda untuk mengambilnya dengan melengkapkan program Perniagaan Antarabangsa (IB) di Amsterdam School of International Business. AMSIB menyediakan anda kerjaya dalam tenaga kerja mudah alih global. 32172_IBMS_4YR_Liggend_V2.jpg

Program

IB adalah program sarjana muda sepenuh masa yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Melalui kurikulum inovatif kami, anda boleh menyesuaikan program anda dengan memilih pilihan, pengkhususan atau sehingga dua bahasa tambahan. Gabungan kuliah, projek dunia perniagaan sebenar, latihan magang dan pertukaran global, akan menyediakan anda untuk memulakan perniagaan anda sendiri, melancarkan kerjaya di sebuah syarikat multinasional, dan berkembang dalam dunia perniagaan antarabangsa. Pilih satu daripada enam trek pengkhususan seperti Keusahawanan atau Bahasa

Peluang kerjaya

Sebagai lulusan Perniagaan Antarabangsa (IB), anda adalah aset yang berharga kepada majikan kerana anda memperoleh pemahaman teori pepejal mengenai pentadbiran perniagaan dan akan dapat mengubah teori-teori ini menjadi amalan dan produk sebenar. Semasa pengajian anda, anda akan membina rangkaian yang berharga dan akan dapat memenuhi fungsi antarabangsa di peringkat pengurusan dalam sektor perniagaan-ke-pengguna atau perniagaan ke perniagaan. Pada masa anda menyelesaikan pengajian anda, anda akan menjadi profesional perniagaan yang berpendidikan yang mampu menawarkan penyelesaian perniagaan yang bertanggungjawab secara sosial dan mampan untuk cabaran masa depan. Dengan sekitar 1.5 tahun pengalaman antarabangsa yang terkumpul, anda juga akan dapat menggunakan pengetahuan praktikal yang anda pelajari dalam persekitaran kerja multikultur.

Apa kad perniagaan masa depan anda kelihatan seperti:

  • Pengurus Pembangunan Perniagaan di Shell, Belgium
  • Pengurus Produk Antarabangsa di Cinemotion, Bulgaria
  • Pembantu Import dan Eksport di Philips, Perancis
  • Pembantu Pemasaran Antarabangsa di Deutsche Bank, Amerika Syarikat
  • Pengurus Eksport di Bosch, Denmark
  • Pengurus Pemasaran Antarabangsa di Mercedes, Dubai
  • Penyelidik Pemasaran Antarabangsa di Deloitte, Belanda
  • Agen Publisiti Antarabangsa di PBB, Amerika Syarikat, dan Rwanda

IBMSIB

Kriteria Kemasukan

Untuk dimasukkan ke dalam program IB, anda perlu menyelesaikan peperiksaan standard untuk kemasukan universiti dari negara asal anda. Ini termasuk tetapi tidak terhad kepada International Baccalaureate, Abitur, A-Level dalam dua subjek ditambah GCSE dalam 4 mata pelajaran tambahan gred A * -C atau BTEC Level 3. Seperti yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, kami mengharapkan para pelajar kami mahir dalam Bahasa Inggeris bertulis dan bertutur.

Hari Terbuka AMSIB

Datang dan cari tahu mengenai program minat anda dan alami suasana di Amsterdam University of Applied Sciences .

Apa yang boleh anda harapkan dari hari terbuka AMSIB?

Anda boleh datang dan dapatkan maklumat umum tentang program yang kami tawarkan. Ikuti kelas percubaan, bengkel atau ceramah kecil program. Bercakap dengan salah seorang penasihat pengajian kami di salah satu dataran pilihan kajian, atau dapatkan jawapan kepada soalan anda dari para pelajar dan profesor.

Sila mendaftar terlebih dahulu untuk hari terbuka. Anda boleh melakukannya dengan melawat laman web berikut:

http://www.amsterdamuas.com/education/open-days/open-days.html

Tiga minggu sebelum hari terbuka kami akan menghantar pautan kepada anda untuk memilih program pengajian yang anda ingin lawati.

Hari-hari terbuka akan diadakan pada:

Sabtu 2 November 2019, jam 10.00 - 14.00 malam

Sabtu 14 Disember 2019, 10.00 - 14.00 malam

Sabtu 8 Februari 2020, jam 10.00 - 14.00 malam

Selasa 7 April 2020, 18.00 - 21.00 malam - petang terbuka

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Amsterdam University of Applied Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
4 - 4 
Sepenuh masa
Price
2,083 EUR
8,234 EUR - bukan pelajar EU
Deadline
Permintaan Maklumat
The application deadline for the International Business programme
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Julai 5, 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
The application deadline for the International Business programme
Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
The application deadline for the International Business programme
End Date
Julai 5, 2020

Why study International Business at AMSIB?