Perakaunan dan Kewangan BSc (Kepujian) dengan Tahun Asas

Umum

5 lokasi tersedia

Penerangan Program

Perakaunan dan Kewangan BSc (Kepujian) dengan Tahun Asas

Perakaunan dan Kewangan BSc (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perakaunan dan kewangan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya profesional dalam bidang perakaunan dan kewangan. Ia bertujuan untuk memberi pelajar pengalaman pembelajaran yang membolehkan mereka mengembangkan kecekapan yang mewujudkan profesional perakaunan yang berkesan dalam persekitaran perniagaan yang berubah hari ini. Kurikulum dan strategi pengajaran dan pembelajaran dilengkapi dengan syarahan tetamu dan bengkel 'live' untuk mempromosikan pembelajaran bebas dan meningkatkan kemahiran pekerjaan mereka untuk masa depan. Pengetahuan dan kemahiran ini akan terus dikembangkan dan diperluaskan pada tahun-tahun berikutnya setelah berjaya menamatkan Tahun Asas.

Program ijazah ini direka supaya Tahun Asas menyediakan tahun yang teguh, menggabungkan kedua-dua pembelajaran akademik dan kerja / pengajian berkaitan profesional, untuk pemohon yang memerlukan untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman mereka mengenai perakaunan dan kewangan serta kemahirannya yang berkaitan. Tahun ini memberikan para pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perakaunan dan kewangan dalam konteks perniagaan bersama dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyertai program perakaunan dan kewangan sarjana di tingkat 4, 5 dan 6.

Tahun Asas bertujuan untuk membangunkan kemahiran numeracy dengan tujuan untuk membangunkan perakaunan pelajar, pengetahuan matematik perniagaan dan kemahiran dalam cara yang menggalakkan keyakinan dan penghargaan matematik sebagai subjek, memberikan pelajar dengan latar belakang matematik yang diperlukan untuk perakaunan dan kewangan di sarjana tahap. Tahun Asas juga menawarkan modul kemahiran literasi yang direka untuk menyokong pelajar yang memasuki Pengajian Tinggi di Tingkat 3 yang ingin maju ke BSc dalam Perakaunan dan Kewangan.

Tahun 1 menyediakan anda dengan pemahaman yang baik tentang asas-asas perakaunan dan kewangan di samping asas-asas perniagaan. Tahun 2 dan 3 memberi anda pengetahuan mendalam bagaimana syarikat menggunakan perakaunan dan kewangan untuk membuat keputusan, melaporkan prestasi di bawah keadaan ketidakpastian dan risiko. Program ini menyediakan asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya profesional dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan diri dan pendedahan yang ketara terhadap dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.

Dengan menjalankan ijazah perniagaan dengan The University of Law Business School di salah satu kampus UK kami, anda juga layak mendapat tawaran Master Percuma kami. Untuk memaksimumkan prospek pekerjaan anda, anda boleh maju ke kursus Master perniagaan tanpa biaya tambahan untuk berjaya menyelesaikan gelar sarjana anda.

Ijazah ini sesuai untuk mereka yang berminat dalam kerjaya profesional masa depan dalam perakaunan, kewangan, audit dan percukaian. Ia menawarkan asas yang sangat baik dalam perakaunan dan kewangan dan bertindak sebagai asas bagi kajian lanjut dalam bidang perakaunan atau kewangan di peringkat pascasiswazah atau profesional.

Anda boleh memilih untuk belajar kursus dalam talian, di salah satu kampus di UK kami di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds atau Nottingham.

Keperluan Kursus

  • 32 mata UCAS daripada bersamaan dengan satu A Level atau 40 mata UCAS dari bersamaan dengan dua A-Tahap. 5 GCSE di AC (9-4) termasuk Bahasa Inggeris, dan Gred D / 4 atau ke atas dalam Matematik atau kelayakan yang setaraf.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Baca lebih lanjut

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Baca Ringkas
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Lagi Kurang