Pengurusan Sumber Manusia

International Accelerator

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pengurusan Sumber Manusia

International Accelerator

Mengenai Pengurusan Sumber Manusia

Sumber ManagementHuman Pengurusan Sumber Manusia (HRMN) adalah medan khusus dalam pengurusan ditumpukan kepada strategi dan teknik untuk penggunaan berkesan orang. Bidang HRMN berkaitan dengan perancangan sumber manusia, pengambilan dan pemilihan pekerja, latihan dan pembangunan, penilaian prestasi, pampasan dan faedah dan hubungan pekerja / buruh.

Sebagai utama HRMN, anda akan diarahkan dalam penggunaan kaedah kontemporari yang berkaitan dengan pengambilan, pemilihan, latihan dan pembangunan kerjaya, penilaian prestasi, pampasan dan promosi sistem, dan kawasan dasar lain yang berkaitan dengan penggunaan berkesan sumber manusia.

Kebanyakan pekerjaan HR bergantung kepada pelbagai kemahiran. Untuk cemerlang dalam bidang ini anda perlu memahami keperluan unik setiap pengkhususan perniagaan serta keupayaan untuk memahami misi strategik yang lebih besar perniagaan. peluang pekerjaan peringkat kemasukan wujud dalam semua perniagaan dan industri untuk mereka yang berminat dalam HRMN, sama ada dalam kedudukan khusus atau pengurusan am.

Apa yang perlu Jangkakan Freshman Year Melalui kebanyakan mahasiswa dan mahasiswa tahun anda sebagai utama pengurusan sumber manusia anda akan mengambil kursus disediakan terutamanya daripada kurikulum teras universiti. Kursus-kursus ini menggalakkan pembangunan kemahiran utama dan menyediakan anda untuk latihan yang ketat di utama anda.

Kurikulum HRMN membolehkan 23 jam elektif bebas, yang boleh dimulakan seawal semester kedua tahun bayat anda. Sebagai latar belakang dalam bidang sains sosial adalah berharga untuk major HRMN, pertimbangkan kursus dalam bidang psikologi, sosiologi dan komunikasi untuk elektif anda.

Mahasiswa Tahun: Malah sebagai bayat atau mahasiswa tingkat kedua, ia tidak terlalu awal untuk melawat seorang jurulatih kerjaya di Pejabat Profesional dan Pembangunan Kerjaya.

Junior Tahun: Pada tahun junior anda, anda akan mula kerja kursus utama untuk ijazah anda. Pada tahun ini anda perlu menyertai bab pelajar-kira Persatuan bagi Pengurusan Sumber Manusia (SHRM), sebuah organisasi profesional kebangsaan, yang menggalakkan bidang Sumber Manusia dengan menyediakan perkhidmatan pendidikan dan maklumat kepada ahli-ahlinya.

Tahun Emas: Dalam tahun kanan anda, anda akan menyiapkan kerja kursus anda dan memulakan proses temu duga kerja. Anda tidak akan dijangka telah mempunyai semua keperluan ilmu khusus yang diberikan. Walau bagaimanapun, anda mesti bersedia untuk mempelajari kemahiran yang diperlukan ditetapkan dengan cepat di tempat kerja atau dalam kursus-kursus latihan yang disasarkan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat