Pengurusan Perniagaan Antarabangsa BSc (Kepujian)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Pengurusan Perniagaan Antarabangsa BSc (Kepujian)

BSc International Business bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya di peringkat antarabangsa dalam pengurusan perniagaan.

Tahun pertama meliputi elemen asas pengurusan perniagaan. Tahun 2 meliputi pelbagai disiplin pengurusan. Tahun 3 dibelanjakan untuk bekerja di peringkat antarabangsa di salah satu organisasi GUS di Berlin atau di UK dengan organisasi dengan pejabat antarabangsa atau kehadiran antarabangsa. Program ini menyediakan asas-asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan diri dan pendedahan yang ketara kepada dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.

Penekanan dalam reka bentuk kursus ini adalah untuk menyediakan ijazah perniagaan yang kuat ini dengan memberi tumpuan kepada kebolehpasaran. Kursus ini menawarkan asas yang sangat baik dalam pengetahuan mengenai aspek utama pengurusan perniagaan yang diliputi oleh pelbagai modul dari kawasan subjek Pengurusan. Sebaliknya, ijazah ini bertujuan untuk menanamkan banyak kemahiran dan kecekapan dalam penyelidikan, pembentangan, analisis kritikal, menyelesaikan masalah, pembinaan pasukan dan keusahawanan, yang semuanya harus membantu peluang pekerjaan masa depan.

Dengan menjalankan ijazah perniagaan dengan The University of Law Business School di salah satu kampus UK kami, anda juga layak mendapat tawaran Master Percuma kami. Untuk memaksimumkan prospek pekerjaan anda, anda boleh maju ke kursus Master perniagaan tanpa biaya tambahan untuk berjaya menyelesaikan gelar sarjana anda.

Selepas tamat pengajian, pelajar akan mempunyai pelbagai pilihan kerjaya yang tersedia untuk mereka dalam pengurusan perniagaan antarabangsa. Hasil daripada pengalaman kerja antarabangsa, mereka akan dapat menunjukkan kedua-dua pengetahuan dan pengalaman mereka. Pelajar juga boleh mempertimbangkan melanjutkan pengajian mereka dengan salah satu daripada pilihan pasca siswazah berikut: Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), MSc dalam Pengurusan Perniagaan Strategik atau kelayakan pascasiswazah Institut Pengurusan Chartered.

Kursus ini boleh didapati di London Bloomsbury atau Leeds.

Keperluan Kursus

  • BBC di A Level dan Gred C / 4 atau ke atas dalam Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris, atau kelayakan yang setaraf.
  • Pelajar Antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.0 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Lokasi

London Bloomsbury atau Leeds dengan Pengalaman Kerja Antarabangsa pada Tahun 3

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Baca lebih lanjut

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Baca Ringkas
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Lagi Kurang