Pengurusan Perniagaan Antarabangsa BSc (Hons) dengan Tahun Asas

Perniagaan BSc International dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya di peringkat antarabangsa dalam pengurusan perniagaan.

Program ijazah ini direka supaya Tahun Asas menyediakan tahun asas, menggabungkan pembelajaran akademik dan kerja / profesional yang berkaitan, untuk pemohon yang memerlukan untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang perniagaan dan kemahirannya yang berkaitan. Tahun ini memberikan para pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan perniagaan bersama dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyertai program perniagaan sarjana di peringkat 4, 5 dan 6.

Tahun pertama merangkumi elemen asas pengurusan perniagaan. Tahun 2 dibelanjakan untuk bekerja di peringkat antarabangsa di salah satu organisasi GUS di Dublin Singapura, Toronto, Vancouver atau Berlin. Tahun 3 merangkumi disiplin pengurusan, yang anda dapati secara khusus menarik semasa pengalaman kerja anda lebih mendalam dan khususnya mengembangkan kemahiran pekerjaan anda. Program ini menyediakan asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan peribadi serta pendedahan yang ketara terhadap dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.

Penekanan dalam reka bentuk kursus ini adalah untuk menyediakan tahap perniagaan yang kuat ini dengan memberi tumpuan kepada kebolehpasaran. Kursus ini menawarkan asas yang sangat baik dalam pengetahuan tentang aspek utama pengurusan perniagaan yang diliputi oleh pelbagai modul dari kawasan subjek Pengurusan. Sebaliknya, ijazah ini bertujuan untuk menanamkan dalam banyak pelajar kemahiran dan kecekapan dalam penyelidikan, persembahan, analisis kritikal, penyelesaian masalah, pembinaan pasukan dan keusahawanan, yang semuanya bersesuaian untuk peluang pekerjaan yang akan datang.

Selepas tamat pengajian, pelajar akan mempunyai pelbagai pilihan kerjaya yang tersedia untuk mereka dalam pengurusan perniagaan antarabangsa. Hasil daripada pengalaman kerja antarabangsa, mereka akan dapat menunjukkan kedua-dua pengetahuan dan pengalaman mereka. Pelajar juga boleh mempertimbangkan melanjutkan pengajian mereka dengan salah satu daripada pilihan pasca siswazah berikut: Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), MSc dalam Pengurusan Perniagaan Strategik atau kelayakan pascasiswazah Institut Pengurusan Chartered.

Keperluan Kursus

  • 32 mata UCAS dari bersamaan dengan satu A Level atau 40 mata UCAS dari bersamaan dengan dua Tahap A. 5 GCSE di AC (9-4) termasuk Bahasa Inggeris, dan Gred D / 4 atau ke atas dalam Matematik atau kelayakan yang setaraf.
  • Pelajar Antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.0 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Lokasi

London Bloomsbury atau Leeds dengan Pengalaman Kerja Antarabangsa di Tahun 3 di Berlin

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh The University of Law Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 6, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
13,750 GBP
September 2020: £ 9,250 (UK / EU); £ 13,750 (INT)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date