Pengurusan ba perniagaan (sumber manusia) kepujian

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

BA Pengurusan Perniagaan (Sumber Manusia) Kepujian

Mula Kursus: Induksi dari Oktober 2013; Orientasi pelajar antarabangsa dari September 2013

Kami laluan BA Pengurusan Perniagaan (Sumber Manusia) direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membina kerjaya pengurusan yang berjaya dalam pelbagai perniagaan, organisasi sektor kerajaan dan ketiga. Selain daripada belajar teori bahawa mendokong prinsip-prinsip perniagaan moden, anda akan membangunkan praktikal, analisis dan membuat keputusan kemahiran yang akan membolehkan anda untuk membina kerjaya pengurusan yang berjaya. Tahun pertama telah direka untuk memberikan anda kefahaman yang luas, fungsi perniagaan utama, menyediakan asas di mana untuk membina pengurusan sumber manusia (HR) kepakaran khas.
Dengan memberi tumpuan kepada sumber manusia (HR) prinsip dari tahun kedua; anda akan dapat memahami kepentingan fungsi sumber manusia kepada kejayaan mana-mana organisasi. Ini termasuk belajar tentang bagaimana organisasi sesuai dengan kemahiran dan kebolehan tenaga kerja mereka dengan keperluan perniagaan mereka, termasuk strategi untuk memberi ganjaran dan melibatkan diri kakitangan mereka. Selain itu, anda akan meneroka beberapa cabaran undang-undang dan etika yang profesional HR menangani bagi pihak organisasi mereka.


Pengiktirafan profesional Kursus ini diiktiraf oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI) dan berjaya dalam kursus yang anda akan menjadi ahli Bersekutu CMI. Sebaik sahaja anda telah mendapat pengalaman kerja yang berkaitan anda boleh menaik taraf kepada ahli penuh.Bayaran


Pelajar UK / EU £ 9,000 setiap tahun pengajian sepenuh masa
Pelajar antarabangsa £ 10,400 per tahun pengajian sepenuh masa Sila ambil perhatian bahawa tidak ada kos tambahan untuk membayar jika anda memilih untuk mengambil penempatan kerja yang panjang tahun antara tahun dua dan tiga.


Syarat Kemasukan


Kami biasanya membuat tawaran untuk sekurang-kurangnya 260 mata tarif UCAS, ditambah GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris pada gred C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced Perkembangan Diploma pada tarif yang setaraf dengannya. Akses kepada HE - Pas. Permohonan dari calon-calon yang tidak mempunyai kelayakan formal adalah dialu-alukan.

Syarat kemasukan Antarabangsa


Kami menerima bersamaan syarat kemasukan UK dari kelayakan luar negara yang diiktiraf.Keperluan bahasa Inggeris


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).


Middlesex juga menawarkan kursus Intensif Bahasa Inggeris Akademik (Pre-Sessional) yang antara 5-17 minggu bergantung kepada tahap bahasa Inggeris. Berjaya menyelesaikan kursus ini akan memenuhi syarat kemasukan bahasa Inggeris.

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Baca lebih lanjut

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang