MUAT TURUN PROSPECTUS

Bupati Bermaksud Perniagaan

BSc (Hons) dalam Pengkomputeran kami adalah kursus sarjana yang fleksibel dan luas yang direka untuk menyokong anda dengan tumpuan perhatian, pandangan industri dan sumber IT yang sangat baik.

Buat jalan anda sendiri menjadi pilihan khusus dan pilihan kerjaya yang berpotensi, dan beralih ke program sarjana penuh dengan bantuan berdedikasi dari staf pengajar pakar.

Kenapa ijazah Pengkomputeran?

Kursus yang menarik dan fleksibel tetaplah elemen utama daripada kajian lain Pathways untuk memberikan anda, program industri-maklumat yang meluas.

Semasa anda maju, anda akan berpeluang untuk 'mengezum' pada aspek subjek yang anda mempunyai minat dan kekuatan peribadi, atau yang menyokong matlamat kerjaya atau belajar anda.

Dengan saiz kelas kecil yang sengaja, kami dapat menawarkan interaksi yang lebih bermakna dan peribadi dengan pensyarah kami yang berdedikasi dan bersemangat - yang kebanyakannya mempunyai wawasan dan pengalaman industri yang luas.

Sementara itu, penceramah dan pensyarah tetamu memberi anda akses kepada input yang sangat relevan dan terkini dari tetapan industri.

Mengapa Regent College London ?

  • Pensyarah yang sangat berpengetahuan menawarkan sokongan kumpulan dan satu demi satu, memastikan bahawa anda boleh mengakses bantuan dan nasihat yang anda perlukan untuk berjaya apabila anda memerlukannya
  • Pembicara tetamu dari industri dan perniagaan, membolehkan anda bertanya, mengambil bahagian dalam perdebatan dan mendapat manfaat daripada pengetahuan, nasihat dan bimbingan mereka
  • Pilihan kajian fleksibel yang merangkumi jadual waktu siang, petang dan hujung minggu, membolehkan anda menyesuaikan kajian anda di sekitar komitmen peribadi dan / atau profesional anda
  • Kelas-kelas kecil yang memastikan anda dapat sepenuhnya menyertai dan mendapat manfaat daripada menerima perhatian penuh pasukan pengajaran yang luar biasa kami
  • Lokasi pusat menawarkan perpustakaan dan kemudahan IT yang sangat baik, Wi-Fi dan pengajaran, pengajaran dan pembelajaran yang baik di tengah-tengah hujung barat London

Peluang Kemajuan

Dengan teknologi pengkomputeran memainkan peranan yang lebih besar dalam semua aspek kehidupan moden, para graduan mencari kemahiran mereka dalam permintaan yang tinggi di pelbagai industri.

Ijazah pengkomputer menggabungkan kajian teori dan projek praktikal di mana anda boleh mempelajari kemahiran khusus subjek seperti pengaturcaraan, sistem, pangkalan data, platform komputer, pengeluaran laman web dan rangkaian.

Keterampilan lembut yang boleh dimanfaatkan oleh ijazah pengkomputeran termasuk komunikasi, kepimpinan dan kemahiran organisasi, yang semuanya sangat dicari oleh majikan.

Apa yang boleh saya lakukan dengan kelayakan ini?

Kemahiran pengkomputeran penting dalam dunia hari ini. Pengkomputeran adalah aktiviti global dan siswazah boleh bekerja di mana saja di dunia. Sebahagian daripada bidang utama yang diluluskan graduan adalah reka bentuk rangkaian, pengaturcaraan, pembangunan web, aplikasi perisian, peranan multi-media interaktif, sokongan IT, perundingan dan operasi, E-dagang dan analisis perniagaan.

Sesetengah majikan biasa termasuk perunding IT dan penyedia perkhidmatan IT, bagaimanapun, kerana kebanyakan perniagaan bergantung kepada komputer untuk berfungsi dengan berkesan, terdapat juga peluang dalam telekomunikasi, aeroangkasa dan pertahanan, perkhidmatan kewangan, runcit, penjagaan kesihatan, pembuatan dan sektor awam dan ketiga.

Selepas melengkapkan ijazah ini, anda juga boleh memilih untuk menyediakan perniagaan anda sendiri yang menawarkan reka bentuk web atau perundingan IT.

Syarat kemasukan

  • UCAS points: 96
  • Tahap 3: Mana-mana subjek boleh diterima
  • GCSEs: Lima pada gred C atau ke atas / gred 4 hingga 9
  • IELTS: 6.0 dengan tidak kurang daripada 5.5 dalam mana-mana band (bukan penutur asli)

Jika anda tidak mempelajari GCSEs / A-Levels dan mempunyai kelayakan kemasukan yang tidak tradisional atau pengalaman kerja yang berkaitan kami dengan senang hati akan mempertimbangkan permohonan anda. Anda perlu menghadiri temuduga sebagai sebahagian daripada proses kemasukan.

Sekiranya anda tidak memenuhi syarat kemasukan kursus ini, sila ambil perhatian BSc (Hons) Computing dengan Year Foundation (UCAS code: G511).

Program diajar dalam:
  • English
Regent College London

Lihat 16 lagi program yang ditawarkan oleh Regent College London »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 7, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
8,100 GBP
setiap tahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date