Pengkomputeran BSc (Kepujian)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Muat turun Prospektus

Bupati Bermaksud Perniagaan

BSc (Hons) dalam Pengkomputeran kami adalah kursus sarjana yang fleksibel dan luas yang direka untuk menyokong anda dengan tumpuan perhatian, pandangan industri dan sumber IT yang sangat baik.

Buat jalan anda sendiri menjadi pilihan khusus dan pilihan kerjaya yang berpotensi, dan beralih ke program sarjana penuh dengan bantuan berdedikasi dari staf pengajar pakar.

Kenapa ijazah Pengkomputeran?

Kursus yang menarik dan fleksibel tetaplah elemen utama daripada kajian lain Pathways untuk memberikan anda, program industri-maklumat yang meluas.

Semasa anda maju, anda akan berpeluang untuk 'mengezum' pada aspek subjek yang anda mempunyai minat dan kekuatan peribadi, atau yang menyokong matlamat kerjaya atau belajar anda.

Dengan saiz kelas kecil yang sengaja, kami dapat menawarkan interaksi yang lebih bermakna dan peribadi dengan pensyarah kami yang berdedikasi dan bersemangat - yang kebanyakannya mempunyai wawasan dan pengalaman industri yang luas.

Sementara itu, penceramah dan pensyarah tetamu memberi anda akses kepada input yang sangat relevan dan terkini dari tetapan industri.

Mengapa Regent College London ?

  • Pensyarah yang berpengetahuan luas menawarkan sokongan kumpulan dan satu sama lain, memastikan bahawa anda boleh mengakses bantuan dan nasihat yang anda perlukan untuk berjaya apabila anda memerlukannya.
  • Pembicara tetamu dari industri dan perniagaan, membolehkan anda bertanya, mengambil bahagian dalam perdebatan dan mendapat manfaat daripada pengetahuan, nasihat dan bimbingan mereka.
  • Pilihan kajian fleksibel yang termasuk jadual waktu siang, petang dan hujung minggu, membolehkan anda menyesuaikan kajian anda di sekitar komitmen peribadi dan / atau profesional anda.
  • Kelas-kelas kecil yang memastikan bahawa anda boleh menyertai dan mendapat manfaat sepenuhnya daripada menerima perhatian penuh dari pasukan pengajaran yang luar biasa.
  • Lokasi pusat menawarkan perpustakaan dan kemudahan IT yang sangat baik, Wi-Fi dan pengajaran, pembelajaran dan pengajaran yang baik di tengah-tengah hujung barat London.

Peluang Kemajuan

Dengan teknologi pengkomputeran memainkan peranan yang lebih besar dalam semua aspek kehidupan moden, para graduan mencari kemahiran mereka dalam permintaan yang tinggi di pelbagai industri.

Ijazah pengkomputer menggabungkan kajian teori dan projek praktikal di mana anda boleh mempelajari kemahiran khusus subjek seperti pengaturcaraan, sistem, pangkalan data, platform komputer, pengeluaran laman web dan rangkaian.

Keterampilan lembut yang boleh dimanfaatkan oleh ijazah pengkomputeran termasuk komunikasi, kepimpinan dan kemahiran organisasi, yang semuanya sangat dicari oleh majikan.

Apa yang boleh saya lakukan dengan kelayakan ini?

Kemahiran pengkomputeran penting dalam dunia hari ini. Pengkomputeran adalah aktiviti global dan siswazah boleh bekerja di mana saja di dunia. Sebahagian daripada bidang utama yang diluluskan graduan adalah reka bentuk rangkaian, pengaturcaraan, pembangunan web, aplikasi perisian, peranan multi-media interaktif, sokongan IT, perundingan dan operasi, E-dagang dan analisis perniagaan.

Sesetengah majikan biasa termasuk perunding IT dan penyedia perkhidmatan IT, bagaimanapun, kerana kebanyakan perniagaan bergantung kepada komputer untuk berfungsi dengan berkesan, terdapat juga peluang dalam telekomunikasi, aeroangkasa dan pertahanan, perkhidmatan kewangan, runcit, penjagaan kesihatan, pembuatan dan sektor awam dan ketiga.

Selepas melengkapkan ijazah ini, anda juga boleh memilih untuk menyediakan perniagaan anda sendiri yang menawarkan reka bentuk web atau perundingan IT.

Syarat kemasukan

  • UCAS points: 96
  • Tahap 3: Mana-mana subjek boleh diterima
  • GCSEs: Lima pada gred C atau ke atas / gred 4 hingga 9
  • IELTS: 6.0 dengan tidak kurang daripada 5.5 dalam mana-mana band (bukan penutur asli)

Jika anda tidak mempelajari GCSEs / A-Levels dan mempunyai kelayakan kemasukan yang tidak tradisional atau pengalaman kerja yang berkaitan kami dengan senang hati akan mempertimbangkan permohonan anda. Anda perlu menghadiri temuduga sebagai sebahagian daripada proses kemasukan.

Sekiranya anda tidak memenuhi syarat kemasukan kursus ini, sila ambil perhatian BSc (Hons) Computing dengan Year Foundation (UCAS code: G511).

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Baca lebih lanjut

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Baca Ringkas
Wembley , London , London , Harrow , London + 4 Lagi Kurang