Pengarah Pereka dalam Tahap Animasi 3D / TITLE RNCP ii

L’IDEM Perpignan

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pengarah Pereka dalam Tahap Animasi 3D / TITLE RNCP ii

L’IDEM Perpignan

A Middle of Avant Garde, Membuat Magic dan Illusion

Pawagam animasi adalah sektor yang sangat dinamik dan animator Perancis kini dicari di seluruh dunia. Di luar pawagam dan permainan video, animasi 2D / 3D juga terdapat dalam komunikasi dan penghasilan internet.

Kandungan Kurikulum

Bekerja dalam animasi bermakna mengintegrasikan medan yang terus berkembang yang menghubungkan kemahiran seni dan teknikal. Bergantung kepada kemahiran dan kepakaran para pelajar, peluangnya berbeza-beza: papan cerita, susun atur (Reka bentuk set), Reka bentuk watak (lukisan watak), animasi 2D atau 3D, hala tuju artistik, dan lain-lain.

Kitaran ini memerlukan motivasi dan keteguhan. Tahun pertama akan digunakan untuk memahami keseluruhan rantaian pengeluaran. Dari tahun kedua, anda boleh pakar dalam Seni Konsep, 2D Tradisional dan Animasi Digital, animasi 3D atau grafik komputer 3D.

Semasa latihan mereka dan pada akhir pengajian mereka, pelajar kami menyertai pasukan pengeluaran antarabangsa dan Perancis mencipta filem, siri TV, permainan video, iklan, dan sebagainya.

Semasa latihan mereka di syarikat itu, pelajar menggabungkan pasukan penciptaan filem atau siri televisyen, permainan video atau iklan, di Perancis atau di luar negara.


kemasukan

Tempoh Pendaftaran

Pendaftaran dibuka dari bulan Februari hingga Julai.

Syarat Kemasukan

Semasa tempoh pemilihan, sesi terbuka di mana tahap motivasi dan minat untuk seni digunakan akan dinilai termasuk ujian logik bahasa dan cabaran kreatif.

Tarikh Pilihan

Sesi pemilihan berjalan dari April hingga Julai. Untuk mendaftar, sila hantarkan borang permohonan lengkap dan ketersediaan anda. Kami akan kembali kepada anda untuk menetapkan tarikh yang paling sesuai.

This school offers programs in:
  • Perancis


Tarikh Akhir Kemaskini November 12, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 16, 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
26,300 EUR
Information
Deadline
Julai 15, 2019
Locations
Perancis - Perpignan, Occitanie
Tarikh mula : Sept. 16, 2019
Tarikh tutup permohonan Julai 15, 2019
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 16, 2019
Perancis - Perpignan, Occitanie
Tarikh tutup permohonan Julai 15, 2019
Tarikh akhir Permintaan Maklumat