Pemasaran Digital BSc dengan Tahun Asas

Umum

5 lokasi tersedia

Penerangan Program

Pemasaran Digital BSc dengan Tahun Asas

Pemasaran Digital BSc dengan tahun asas ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pemasaran digital dan juga ingin mengembangkan pemahaman mengenai aspek utama perniagaan dan pengurusan. Pelajar akan membangunkan penghargaan terhadap kemajuan teknologi dan pendigitalan dalam dunia perniagaan. Anda akan belajar mengenai teknik dan konsep pemasaran digital yang akan membolehkan anda untuk membangunkan strategi pemasaran digital yang berkesan menggunakan platform media digital dan sosial.

Di samping pengetahuan yang anda dapat, anda juga akan membangunkan kemahiran majikan yang mencari termasuk penyelidikan, persembahan, analisis kritikal, penyelesaian masalah, pembinaan pasukan dan keusahawanan.

Dengan menjalankan ijazah perniagaan dengan The University of Law Business School di salah satu kampus UK kami, anda juga layak mendapat tawaran Master Percuma kami. Untuk memaksimumkan prospek pekerjaan anda, anda boleh maju ke kursus Master perniagaan tanpa biaya tambahan untuk berjaya menyelesaikan gelar sarjana anda.

Apabila belajar di UK, ijazah ini diiktiraf oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), yang bermaksud bahawa sebagai seorang siswazah anda akan mendapat ijazah serta Tahap 5 Diploma Pengurusan dan Kepimpinan dari CMI. Anda boleh memilih untuk belajar kursus di kampus di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester atau kampus Nottingham di London.

Keperluan Kursus

  • 32 mata UCAS dari bersamaan dengan satu A Level atau 40 mata UCAS dari bersamaan dengan dua Tahap A
  • 5 GCSE di AC (9-4) termasuk Bahasa Inggeris, dan Gred D (4) atau ke atas dalam Matematik atau kelayakan yang setaraf
  • Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 5.5 atau ke atas, dengan minima 5.5 dalam setiap komponen

Permohonan tidak standard akan dikaji secara kes demi kes.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Baca lebih lanjut

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Baca Ringkas
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Lagi Kurang