Dari media sosial untuk enjin carian, aplikasi mudah alih ke pemasaran virus - bagaimana pelanggan berinteraksi dengan jenama berubah dari luar pengiktirafan. Dengan pemasaran digital yang penting kepada setiap organisasi yang berpandangan ke hadapan, ijazah ini adalah peluang untuk mendapatkan perhatian anda.

Kenapa pilih kursus ini?

Pemasaran di Derby disenaraikan sebagai Top 10 dalam Panduan Universiti Guardian 2020. Gambar pengalaman anda sendiri sebagai pengguna digital yang gemar dan mengubahnya menjadi kerjaya yang bermanfaat. Pemasaran BSc (Kepujian) (Digital) melengkapi anda untuk memanfaatkan pemikiran terkini, teknologi, alat dan platform untuk membantu organisasi berkomunikasi dalam cara menarik dan menarik.

Adakah kursus ini untuk anda?

Dengan banyak majikan yang mencari input pemasaran daripada generasi 'lahir digital', kursus ini adalah pilihan bijak. Ia diiktiraf oleh Institut Pemasaran Berterusan supaya anda dapat meningkatkan kredibiliti anda dengan mendapatkan pengecualian dari Diploma CIM dalam Pemasaran Profesional.

Bagaimana anda akan belajar

Pemasaran BSc (Kepujian) (Digital) menjanjikan pembelajaran secara langsung yang paling menginspirasi. Anda akan dapat mengatasi apa yang baru dan seterusnya dalam media sosial, pemasaran viral, kempen pelbagai saluran, pengurusan kandungan, pengiklanan dalam talian, pengoptimuman enjin carian, pemasaran mudah alih dan analisis digital - semuanya disokong oleh pemasaran teras, pengurusan jenama dan prinsip perniagaan .

Peluang dan pengalaman

Luangkan kreativiti anda pada penempatan atau magang. Melaksanakan pensijilan Adobe dan Google sebagai sebahagian daripada pengajian anda. Mengambil bahagian dalam pertandingan utama. Rangkaian dengan profesional pemasaran. Anda juga akan menerima komputer riba untuk menyokong pembelajaran anda.

Kerjaya dan kebolehpasaran

Peranan seperti pengurus akaun digital, pengurus media sosial, penganalisis SEO dan pengurus e-dagang menawarkan prospek yang hebat untuk profesional pemasaran yang bijak. Dengan ijazah ini pada CV anda, anda akan bersedia untuk membawa revolusi digital ke strategi pemasaran mana-mana organisasi.

Program diajar dalam:
  • English
University of Derby

Lihat 16 lagi program yang ditawarkan oleh University of Derby »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,250 GBP
UK / EU setahun (2019/20). Fi antarabangsa £ 13,250 setahun (2019/20)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date