PENGURUSAN - BACHELOR

WSB University in Szczecin

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

PENGURUSAN - BACHELOR

WSB University in Szczecin

Kenapa pilih Pengurusan di WSB di Szczecin?

Pakar kontemporari dalam bidang pengurusan adalah pakar dan pengurus yang mengendalikan sumber manusia dan kewangan, membuat keputusan perniagaan dan strategik dan sudah biasa dengan trend yang ada di pasaran global. Mereka dikehendaki menjadi pantas dan cekap apabila membuat keputusan berkaitan pengurusan dalam persekitaran organisasi kontemporari. Kelas-kelas di Universiti WSB adalah praktikal - mereka dikendalikan oleh wakil-wakil perniagaan, organisasi sektor ketiga dan tokoh-tokoh terkenal dari dunia perniagaan yang menunjukkan trend terkini dalam pengurusan.

Apakah yang boleh anda pelajari semasa pengajian?

Program Pengurusan menyediakan pelajar dengan pengetahuan praktikal tentang perancangan, penganjuran, motivasi dan pengendalian berkenaan dengan perusahaan nasional dan antarabangsa. Pengurus yang bertanggungjawab terhadap pasukan pekerja mempunyai pengaruh yang signifikan terhadap keberkesanan kerja mereka. Pengurus yang berpendidikan tinggi boleh menjadi pakar yang memegang jawatan eksekutif di peringkat pengurusan yang berbeza.

Pengkhususan: Perniagaan Antarabangsa

Pendidikan yang ditawarkan oleh Pengkhususan Perniagaan Antarabangsa difokuskan untuk memperoleh pengetahuan mengenai strategi maju perusahaan antarabangsa berkenaan dengan perancangan, pengeluaran, logistik, pemasaran, pembiayaan dan pengawalan, pengurusan sumber manusia serta pengurusan masa dan risiko.

Pengetahuan dan kemahiran anda

Tujuan utama pengkhususan "Perniagaan Antarabangsa" adalah untuk memberi pelajar pengetahuan mengenai aktiviti korporat yang dijalankan merentasi sempadan dua atau lebih negara. Oleh itu, graduan dilengkapi dengan baik untuk memahami kebergantungan antara strategi yang diterima pakai, sistem perundangan dan kewangan serta budaya dari pelbagai negara.

Bekerja untuk anda

Pengkhususan untuk usahawan awal dan pengurus yang ingin belajar bagaimana membuat keputusan perniagaan dan strategik, mendapatkan pengetahuan mengenai persekitaran organisasi antarabangsa atau mengembangkan kemahiran praktikal dan interpersonal. Apabila anda menamatkan pengkhususan Perniagaan Antarabangsa, anda akan dapat bekerja di perusahaan yang menjalankan perdagangan antarabangsa, perniagaan perundingan, syarikat usaha sama dan organisasi perdagangan antarabangsa.

Perkongsian perniagaan

Syarikat Klaser IT, Lewiatan, IPMA, ZARR dan BTC

Contoh modul / Kata kunci

Pengurusan, Pengurusan Projek, Perunding Projek EU, Pengurus Projek Junior, Perkhidmatan Penyampaian, Logistik, Penyelarasan, Rundingan, Perniagaan, Pengurusan Kewangan Korporat, Undang-undang Ekonomi, Psikologi Pengurusan, Global Econony, Pemasaran, Perakaunan Antarabangsa

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini April 23, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Locations
Poland - Szczecin, Łódź Voivodeship
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Poland - Szczecin, Łódź Voivodeship
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat