Meng / beng (Kepujian) / beng (Kepujian) dilanjutkan kejuruteraan mekanikal

University of Greenwich

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Meng / beng (Kepujian) / beng (Kepujian) dilanjutkan kejuruteraan mekanikal

University of Greenwich

Kejuruteraan Mekanikal menyimpan dunia bergerak, dari basikal untuk dua kapal terbang, tarbil untuk kren, Supercars kepada satelit dan segala sesuatu di antara. Jurutera Mekanikal mengaplikasi asas-asas sains dan matematik untuk membuat praktikal, penyelesaian yang berguna yang kita yang lain boleh digunakan. Jika ia bergerak, atau mengandungi bahagian yang bergerak, jurutera mekanikal adalah di belakangnya. Mereka menggunakan tenaga dan sumber semula jadi bumi dengan bijak dan berkesan untuk datang dengan penyelesaian yang optimum dan kos efektif. Program ijazah Kejuruteraan Mekanikal kami menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai jurutera mekanikal profesional dengan tumpuan kepada inovasi, analisis dan pembangunan dalam pelbagai teknologi kejuruteraan maju.

Tahun pertama semua program ijazah kejuruteraan kami di University of Greenwich memberi tumpuan kepada pemahaman sains kejuruteraan prinsip asas. Pendekatan ini memastikan bahawa semua graduan kami mengalami asas yang kukuh pengetahuan teknikal yang luas dan pemahaman yang bekerja semua disiplin Kejuruteraan utama - syarat penting untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan kejuruteraan. Pada akhir tahun 1, pelajar akan dijemput untuk memilih sama ada untuk meneruskan program ijazah pertama mereka atau untuk menukar kepada mana-mana program ijazah kejuruteraan lain yang ditawarkan. Kami rasa ia adalah sangat penting bahawa pelajar-pelajar kita diberi kuasa untuk dapat memilih program ijazah yang paling sesuai untuk cita-cita dan matlamat mereka dan kami menyedari bahawa mereka boleh berubah semasa pengajian anda dengan kami sebagai anda mengetahui lebih lanjut mengenai setiap disiplin. Kejuruteraan di Universiti Greenwich. Kualiti. Industri. Rigour.

Struktur modular

TAHUN SATU: Matematik Kejuruteraan 1; Reka bentuk dan Bahan; Praktikal dan Kajian kuning; Kejuruteraan Kemahiran Profesional 1; TAHUN KEDUA: Matematik Kejuruteraan 2; Bahan 2; Pengurusan Kejuruteraan; Struktur; Litar elektrik; Cecair dan serbuk Dynamics; Termodinamik; Mekanik dan Rekabentuk Mesin; TAHUN TIGA: Kejuruteraan Kemahiran Profesional 2; Projek individu; Pilihan termasuk: Kaedah Berangka Kejuruteraan Mekanikal; Kawalan dan Mekatronik; Mekanik Bendalir maju; Thermal Loji Kuasa dan Pemindahan Haba; Kejuruteraan Sistem Dinamik; Bahan Di bawah Tekanan; Pepejal Bulk Pengendalian; Pengurusan Operasi; Teknik Penambahbaikan Proses; Kejuruteraan Kualiti

Siapa Kursus Ini Untuk?

Pelajar program ijazah ini biasanya akan orang-orang yang berminat dalam bagaimana dunia moden berfungsi, terutamanya apa-apa yang baru dan menarik. Orang yang gemar bunyi enjin yang ditala, menjalankan penyelenggaraan pada basikal mereka sendiri, atau hanya mengambil sesuatu untuk keping untuk melihat bagaimana ia berfungsi semua mungkin untuk menikmati belajar kejuruteraan mekanikal. Walau bagaimanapun, dunia moden kejuruteraan mekanikal bukan sahaja tentang tangan-on aktiviti. Design, keanggunan dan kesederhanaan semuanya dianggap semakin penting dalam dunia moden dan program ijazah ini juga akan memperkenalkan anda kepada aspek-aspek ini lebih nuanced kejuruteraan. Jika anda pernah melihat sebuah kereta super, gear atau enjin dan tertanya-tanya, "Bagaimana mereka bentuk dan membina itu?" Maka ini adalah program ijazah untuk anda.

Kemahiran dan pengalaman yang diperolehi

Program dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal akan menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memahami, reka bentuk, membangun dan menganalisis penyelesaian yang berkesan. Anda akan menjadi seorang pengamal reflektif yang cekap dan yang mengambil inisiatif untuk mengenal pasti teknologi dan teknik tradisional dan baru muncul, dan yang mengekalkan pengetahuan dan kemahiran anda sepanjang kehidupan kerja anda. Ijazah Kejuruteraan Mekanikal anda akan membolehkan anda untuk mengenal pasti dan mengeksploitasi perkembangan baru dalam teknologi dan bereksperimen dengan teknik-teknik baru dan sedia ada dalam mereka bentuk dan membangunkan alat-alat mekanikal yang mampan dan inovatif dan produk.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Sept. 2019
Duration
Tempoh
3 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
- UK / EU; £ 11,200 untuk pelajar antarabangsa
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - Rochester, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sept. 2019
United Kingdom - Rochester, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat