The Media Communications BA di Webster Leiden Campus adalah program inovatif yang memberi tumpuan kepada teknologi canggih dan mod baru pengeluaran dan pengedaran media. Ini termasuk kursus seperti pengeluaran video, fotografi digital dan multimedia interaktif digabungkan dengan kursus teori untuk membangunkan kemahiran pemikiran kritikal dan pengalaman pengeluaran. Melalui kerja kursus, latihan, dan ulasan portfolio kami menyediakan pelajar-pelajar kita untuk menjadi profesional media berjaya.

Ijazah Media Komunikasi Webster membolehkan anda untuk menerokai cara-cara manusia menggunakan media dan teknologi untuk bertukar-tukar idea. Anda akan belajar untuk mentafsir pesanan media, berkomunikasi dengan berkesan dalam konteks, menunjukkan penyelesaian masalah kreatif, dan mempamerkan pengetahuan profesional dan kemahiran yang akan membuat anda aset yang bernilai kepada firma pemasaran dan organisasi.

Ijazah Media Communications menawarkan pendidikan yang seimbang yang menekankan pemikiran kritis, kemahiran komunikasi dan kepakaran teknikal. Selepas menamatkan pengajian, anda akan bersedia untuk memulakan kerjaya sebagai pengeluar canggih, penulis, wartawan, editor atau juruteknik. Ia menawarkan anda, pendidikan yang menyeluruh seimbang yang menekankan pembangunan pemikiran kritis anda, kemahiran komunikasi dan kepakaran teknikal.

Penerangan Program

BA dalam komunikasi media membolehkan pelajar untuk membiasakan diri dengan beberapa kawasan di dalam kurikulum komunikasi. Pelajar akan mengambil teras yang akan tanah mereka dalam media teori, penulisan dan pengeluaran, dan kemudian pilih kepekatan 12 jam di dalam program-program di Pusat Pengajian Komunikasi.

Program diajar dalam:
English
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Webster Leiden Campus- Webster University USA »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
8,100 EUR
yuran sama rata bagi setiap semester. Pelajar ijazah sambilan € 450 per jam kredit / 1350 € per kursus 3 kredit, tidak termasuk buku teks / e-buku.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Webster Leiden Campus- Graduation 2016- Commencement Ceremony