Kepujian bsc dalam bidang ekonomi perniagaan

University of Westminster, Westminster Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kepujian bsc dalam bidang ekonomi perniagaan

University of Westminster, Westminster Business School

Dalam dunia yang tidak menentu dan pesat berubah, pengetahuan ekonomi dan wawasan unik yang ia menawarkan kepada bagaimana individu, firma-firma dan organisasi beroperasi dan berinteraksi adalah tidak ternilai. Jadi adalah keupayaan untuk berkomunikasi pemahaman ini kepada pakar dan bukan pakar. Kursus ini menggabungkan asas yang menyeluruh dalam disiplin ekonomi, dengan pelbagai kemahiran praktikal yang diperlukan dalam kehidupan profesional dan untuk pengajian siswazah.

Anda akan meningkatkan kebolehan anda untuk menggunakan hujah ekonomi kepada isu-isu dunia sebenar. Anda akan menjadi con fi penyok dalam analisis ekonomi dan perniagaan dan keberkesanan penggunaan kemahiran analitikal dalam membuat keputusan perniagaan dan organisasi, untuk menyelesaikan masalah perniagaan dan ekonomi, menjalankan penyelidikan dan perundingan, dan menyumbang kepada reka bentuk dan pelaksanaan dasar ekonomi dengan agensi kerajaan. Anda juga akan melanjutkan kemahiran anda dalam pengumpulan data dan interpretasi, analisis kuantitatif dan ramalan, menjadi global dalam pandangan dan sosial, alam sekitar dan beretika sedar.

Kursus ini akan meningkatkan kebolehpasaran anda sebagai penganalisis perniagaan atau ekonomi pakar, serta melengkapkan anda untuk kerjaya dalam pengurusan, organisasi antarabangsa, dalam perbankan, sektor kewangan fi lebih meluas, atau sektor sukarela atau awam.

Kandungan Kursus

Dalam setiap tahun pengajian anda akan mengambil gabungan teras dan pilihan modul.

Kursus ini bermula dengan asas yang menyeluruh dalam bidang ekonomi dan penghayatan sejarah ekonomi sebahagian telah memainkan dalam membentuk evolusi pemikiran ekonomi. Di Aras 5 kursus melibatkan kajian yang lebih maju makroekonomi dan mikroekonomi dan aplikasi teori ekonomi dalam penyelidikan dan penilaian. Di Aras 6 anda akan meneroka kontemporari perbahasan dasar ekonomi dan membangunkan analisis dan ramalan kemahiran ekonometrik anda.

Pada setiap peringkat anda akan ditawarkan pilihan gunaan modul pilihan ekonomi serta modul perniagaan yang lebih am dan peluang untuk belajar bahasa.

kaedah pengajaran memberi tumpuan kepada pelajar yang aktif pembelajaran melalui seminar, bengkel, berasaskan masalah dan dicampur pembelajaran (termasuk kerja kumpulan) yang direka untuk menarik minat anda. Kaedah penilaian boleh termasuk esei, laporan, kajian kes, dan ujian-kelas serta peperiksaan masa dikekang.

Subjek kajian

Mata pelajaran berikut boleh dijadikan daripada apa yang anda akan belajar dalam kursus ini.

Tahun 1 (Level Kredit 4)

Subjek kajian termasuk:

 • Krisis dan Kontroversi Ekonomi
 • meneroka Mikroekonomi
 • Persekitaran Perniagaan Global
 • Rangka Kerja Ekonomi Makro
 • Analisis Ekonomi Kuantitatif

Anda juga akan mempunyai peluang untuk mengambil modul pilihan yang meluaskan kemahiran anda atau membantu anda untuk menimba ilmu pengetahuan yang lebih mendalam kawasan khas; modul pilihan anda mungkin bahasa asing.

Tahun 2 (Level Kredit 5)

Subjek kajian termasuk:

 • Analisis Ekonomi dan Perniagaan
 • Penyelidikan Ekonomi Gunaan dan Penilaian
 • Analisis Makroekonomi dan Dasar
 • Ekonomi Pengurusan: Law dan Pasaran

Plus dua pilihan daripada: Isu-isu Global Ekonomi, Maklumat dan Ekonomi Digital, Perbankan Wang dan Pasaran Kewangan, atau kawasan-kawasan lain bahasa perniagaan termasuk

Pengalaman profesional atau Kajian tahun Luar Negara

Antara Tahun 2 dan Tahun 3 anda boleh memilih untuk mengikuti kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris selama setahun di salah sebuah institusi rakan kongsi luar negara. Pada masa ini, anda boleh mengambil masa setahun Abroad belajar (atau menggabungkan kerja dan belajar) di Berlin, Copenhagen, Madrid, Paris, Valencia, dan lokasi Eropah yang lain termasuk Moscow, serta Brisbane, Melbourne dan Sydney (Australia), Jepun, Kanada dan USA. Terdapat juga banyak peluang bagi mereka yang mempunyai kemahiran bahasa yang sesuai untuk belajar dalam bahasa tempatan di Perancis, Jerman dan Sepanyol, antara lain.

Selain itu, antara Tahun 2 dan Tahun 3 anda boleh menjalankan satu tahun, penempatan perniagaan sepenuh masa sebagai Pengalaman Tahun Professional dalam UK. pelajar yang lalu telah selesai penempatan dalam pelbagai organisasi berprestij, termasuk AMEC, Barclays Bank, Commerzbank, fi elds Fresh Bruckhaus Deringer, GE Capital, HSBC, IBM dan NHS, dan juga dalam perniagaan kecil.

Tahun 3 (Tahap Kredit 6)

Subjek kajian mungkin termasuk:

 • ekonometrik Applied
 • Debat Kontemporari dalam Makroekonomi
 • Ekonomi Dasar Awam
 • Pengurusan Strategik Global

elektif Westminster

Sebagai sebahagian daripada kursus anda, anda boleh mengambil modul elektif. Elektif adalah satu peluang yang menarik untuk meluaskan pengalaman anda di universiti dan untuk mendapatkan kemahiran dan pengetahuan yang akan membantu membuat anda mendapat kerja.

tentu Yayasan Antarabangsa

Kami bekerja dengan kerjasama Kolej Antarabangsa Kaplan London untuk menyediakan kursus Foundation untuk pelajar antarabangsa yang tidak memenuhi syarat-syarat kemasukan Ijazah Sarjana Muda kita. Plus dua pilihan daripada: Pembangunan Ekonomi, Ramalan untuk Pengurus, Ekonomi Antarabangsa, Disertasi atau kawasan-kawasan lain bahasa perniagaan termasuk

This school offers programs in:
 • English
University of Westminster, Westminster Business School
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
3 - 4 
Sepenuh masa
Price
Harga
9,250 GBP
Rumah / EU: £ 9250 - Luar Negara: £ 12,500
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat