Kepimpinan Organisasi - Pentadbiran Sumber Manusia

Sarjana Muda Kepimpinan Organisasi dengan Kepekatan Pentadbiran Sumber Manusia (/ HRA Bols) Ijazah direka untuk memberi pengetahuan dan kemahiran secara teori dan aplikasi yang berkaitan dengan sumber manusia. Kursus merangkumi topik-topik seperti pekerjaan dan penempatan, pampasan, faedah, hubungan pekerja, analisis kerja, latihan dan pembangunan, bersama-sama dengan kemahiran kepimpinan yang berasaskan kepada prinsip-prinsip Kristian.

&nbsp


Mengapa Pentadbiran Sumber Manusia?

Program Bols / RHA akan menyediakan anda untuk peranan kepimpinan dalam kedudukan di dalam bidang Sumber Manusia. Tahap Bols / HRA juga menyediakan persediaan terbaik kepada pelajar untuk meningkatkan kepimpinan dan potensi pengurusan dengan mengejar ijazah sarjana dalam bidang pengurusan sumber manusia, pembangunan sumber manusia, pentadbiran perniagaan, atau bidang lain.

&nbsp

Mengapa AU Online?

Anderson University adalah salah satu daripada 47 program di 43 universiti di seluruh dunia, yang diiktiraf sebagai yang selari sepenuhnya dengan Persatuan Sumber Manusia (SHRM) garis panduan profesional.


Kerja Kursus Maklumat

Pentadbiran Sumber Manusia melibatkan kursus dalam latihan dan pembangunan, perakaunan dan belanjawan, pampasan tambahan kepada keperluan teras Kepimpinan Organisasi dalam format yang sesuai 8 minggu.


Pendidikan Umum (36 jam semester) - kursus dalam komunikasi, sastera, kemanusiaan, seni halus, matematik, sains semula jadi, sains sosial dan tingkah laku, dan Pengajian Kristian. Kursus-kursus ini dilihat sebagai komponen seni liberal ijazah dan adalah asas kepada kursus bahagian atas.


Kursus Teras (36 jam semester) - kursus kepimpinan organisasi, pengurusan kualiti, pemikiran kritikal, komunikasi perniagaan, pengurusan, sosiologi, dan psikologi.


HRA Kepekatan (12 jam semester) - kursus dalam latihan dan pembangunan, perakaunan dan belanjawan, dan sistem maklumat komputer.


Elektif Umum (waktu yang mencukupi untuk melengkapkan keperluan untuk 120 jam untuk ijazah) - kursus yang membolehkan pelajar untuk mengambil kerja-kerja tambahan dalam subjek yang menarik minat mereka dan yang akan membantu dalam kerjaya mereka. Ia adalah penting untuk berunding dengan penasihat apabila memilih elektif.

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Anderson University South Carolina »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Sep 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020