Kejuruteraan

University of the Pacific

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kejuruteraan

University of the Pacific

kejuruteraan

Sekolah Kejuruteraan dan Sains Komputer

Adakah anda seorang penyelesai masalah berazam? Adakah anda suka untuk membina, mencipta, menemui dan bekerjasama? Kemudian Sekolah Kejuruteraan dan Sains Komputer adalah patut sempurna untuk anda! Sama ada ia membina bandar-bandar yang kukuh, memajukan penjagaan kesihatan, mengekalkan alam sekitar, atau mewujudkan aplikasi seterusnya besar, teknologi adalah satu bidang yang sebagai had kerana imaginasi anda.

Di Pacific SOECS, pelajar-pelajar kita membangunkan dua kecekapan - teknikal dan sosial. Mereka mesti memahami prinsip-prinsip sains serta sifat keperluan dan tingkah laku manusia dan kesan teknologi kepada masyarakat. Moden perjanjian jurutera dan saintis komputer dengan perkara-perkara sosial yang berkaitan termasuk pencemaran, sumber tenaga, kemampanan, penjagaan kesihatan dan sistem pengangkutan awam. Mereka adalah pakar-pakar dalam proses pembuatan, sistem komunikasi, elektronik perubatan, program angkasa lepas dan pelbagai usaha lain yang menyediakan warga dunia dengan pengalaman yang lebih selamat dan lebih sedar.

Jurusan

Sekolah Kejuruteraan dan Sains Komputer menawarkan lapan program ijazah sarjana muda: Bioengineering, Kejuruteraan Awam, Jurutera Komputer, Sains Komputer, Kejuruteraan Elektrik, Pengurusan, Kejuruteraan Fizik dan Kejuruteraan Mekanikal. kurikulum dibahagikan kepada segmen yang lebih rendah-bahagian dan atasan bahagian. kurikulum yang lebih rendah-bahagian menekankan asas-asas dalam bidang sains, matematik, dan kejuruteraan. Dua tahun pertama adalah sama untuk semua jurusan kejuruteraan. Atas-bahagian menggabungkan kursus di kawasan utama dengan pengalaman kerja melalui Program Co-op.

Anak di bawah umur

Dalam Sekolah Kejuruteraan dan Sains Komputer terdapat lima anak di bawah umur yang disediakan untuk pelajar: Sains Komputer Minor, Minor Kejuruteraan Antarabangsa, Minor Pengurusan Kejuruteraan, Minor dalam Kemapanan, Minor Teknologi (untuk pelajar bukan kejuruteraan sahaja).

Program Siswazah

program ijazah Pasifik sarjana membolehkan pelajar untuk kerja kursus siswazah pada tahun kanan mereka di Pacific, melengkapkan kedua-dua ijazah dalam sejumlah lima tahun. Sarjana Sains dalam bidang Sains Kejuruteraan ditawarkan dengan kepekatan Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar dan Struktur), Komputer / Kejuruteraan Elektrik dan Sains Komputer; Kejuruteraan mekanikal.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Stockton, California
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Stockton, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat