Juruteknik Audiovisual Sarjana Muda

Umum

Penerangan Program

Menangkap Intensiti Imej dan Bunyi

Imej dan bunyi menempati tempat yang menonjol dalam persekitaran kita melalui media (televisyen, radio, web), pawagam, pengiklanan dan hiburan.

Sebagai tambahan kepada pengertian bercerita, anda akan mempunyai ruang yang baik, bunyi, visual dan pemahaman yang baik mengenai peristiwa-peristiwa yang sentiasa menjadi peminat teknologi yang sentiasa berubah. Perdagangan ini akan menjadikan anda sebagai hulu aliran maklumat sebagai pengeluaran pasca.

Kandungan Kurikulum

Perasaan terperinci dan pelbagai kemahiran anda akan membolehkan anda kemungkinan besar membuat imej untuk penonton yang terus berkembang.

Semasa latihan anda, anda akan menemui pengajaran penting untuk memahami keseluruhan rantaian pengeluaran dan pemerolehan automasi profesional pertama. Pengukuhan pengkhususan yang dipilih: pengeluaran filem dan televisyen, imej, bunyi, pengeditan, kesan khas, kesan khas, Reka bentuk bunyi dan pengeluaran, dsb.

Ramai projek-projek nyata direalisasikan sepanjang latihan: iklan, klip, dokumentari, fiksyen, filem syarikat, laporan, penangkapan konsert, dubbing, reka bentuk bunyi, ilustrasi muzik, dll.

Pengeluaran ini mungkin berkat peralatan L'Idem: studio, peralatan penangkapan bunyi, perisian, kerana bilik kawalan.

Perkongsian kami dengan para profesional memungkinkan untuk mempraktikkan produksi antarabangsa dan bersedia untuk masuk ke dalam perniagaan.


kemasukan

Tempoh Pendaftaran

Pendaftaran dibuka dari bulan Februari hingga Julai.

Syarat Kemasukan

Semasa tempoh pemilihan, sesi terbuka di mana tahap motivasi dan minat untuk seni digunakan akan dinilai termasuk ujian logik bahasa dan cabaran kreatif.

Tarikh Pilihan

Sesi pemilihan berjalan dari April hingga Julai. Untuk mendaftar, sila hantarkan borang permohonan lengkap dan ketersediaan anda. Kami akan kembali kepada anda untuk menetapkan tarikh yang paling sesuai.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

L’IDEM propose depuis 1997 une approche innovante des métiers créatifs et numériques sanctionnée par des Titres d’État, des Bachelors of Arts et des certifications. Son excellence pédagogique, et sa p ... Baca lebih lanjut

L’IDEM propose depuis 1997 une approche innovante des métiers créatifs et numériques sanctionnée par des Titres d’État, des Bachelors of Arts et des certifications. Son excellence pédagogique, et sa proximité avec les acteurs des différents métiers auxquels elle prépare, assure à ses élèves une entrée réussie dans la vie professionnelle. Baca Ringkas