Filter
Ijazah Sarjana Muda
Perancis Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Strategi di Perancis

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Mereka yang ingin belajar tentang kaedah dan prinsip strategik untuk membantu keputusan sumber membuat proses untuk perniagaan semua jenis boleh mendapat manfaat yang besar daripada program akademik dalam strategi. Topik mungkin termasuk perancangan, strategi korporat dan pengurusan strategik.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Sarjana Muda dalam Strategi di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Strategi, Perancis

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Sup de Pub

Selepas menamatkan dua tahun pengajian dalam pemasaran, komunikasi, seni grafik atau reka bentuk, pelajar boleh mendaftar terus di dalam tahun ke-3 pengajian khusus: SPCO ... [+]

Sarjana Muda SPCom

&nbsp

Selepas menamatkan dua tahun pengajian dalam pemasaran, komunikasi, seni grafik atau reka bentuk, pelajar boleh mendaftar terus di dalam tahun ke-3 pengajian khusus: SPCOM ... Tahun ini pengkhususan menawarkan 5 pilihan di Paris dan 2 pilihan di Lyon dan Bordeaux dan boleh diakses oleh pelajar yang berjaya lulus peperiksaan pintu masuk yang kompetitif.

&nbsp

&nbsp

The 5 pilihan SARJANA ditawarkan di Paris, Lyon atau Bordeaux

&nbsp

CREATIVE

Setahun yang direka untuk membantu pelajar memperoleh alat teknikal yang pelbagai dan kemahiran yang digunakan dalam kerja-kerja kreatif. Reka Bentuk Bantuan Komputer dan aplikasinya, penciptaan grafik dan web dan teknologi juga video. ... [-]

Perancis Paris Bordeaux Lyon
Sup de Pub

Pelajar boleh mendaftar secara langsung di dalam tahun ke-3 di Sup de Terbitan (SP3) selepas mengesahkan tahap pencapaian akademik bersamaan 2 tahun selepas Baccalauréat ... [+]

Sarjana Muda SP3

&nbsp

Pelajar boleh mendaftar secara langsung di dalam tahun ke-3 di Sup de Terbitan (SP3) selepas mengesahkan tahap pencapaian akademik bersamaan 2 tahun kajian pasca Baccalauréat.

&nbsp

Ini pendidikan menyeluruh menyampaikan dalam satu tahun asas analisis strategik dan pemasaran serta alat-alat teknikal (PAO, video ...), untuk pakar dalam salah satu daripada 20 program profesional yang ditawarkan di Master 1 dan Sarjana 2.

&nbsp

Memberi tumpuan kepada cabaran strategik utama, tahun ini membolehkan pelajar untuk mengawal keseluruhan isu komunikasi melalui seminar bertema seperti komunikasi krisis, pemasaran selebriti, komunikasi dalaman ...... [-]

Perancis Paris Lyon Bordeaux