BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Bratislava di Slovakia 2021

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Republik Slovak adalah keadaan daratan di Eropah Tengah. Ia mempunyai penduduk lebih lima juta orang. Sebab-sebab utama untuk melawat Slovakia adalah keindahan alam semula jadi, sejarah hidup dan peluang yang hebat untuk bersantai. Slovaks yang ramah dan aman orang yang hidup dalam sebuah negara demokratik percuma. Comenius Univerzity merupakan universiti tertua yang sedia ada Slovak, di Bratislava.

Bratislava adalah ibu negara Slovakia mempunyai penduduk melebihi 400,000 orang. Ia adalah yang terbesar di negara ini dan rumah kepada Bratislava dan Devin istana. Kedua-duanya adalah antara banyak tarikan budaya dan seni bina yang lain di bandar ini.

Sarjana Muda di Amerika Bratislava di Slovakia

Hasil Filter

Program sarjana muda dalam bidang sains politik

Bratislava International School Of Liberal Arts
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Semua pelajar-pelajar kita lulus dengan ijazah dalam Sains Politik, dengan kepekatan sama ada dalam Perhubungan Antarabangsa, Pusat Pengajian Eropah, atau Pemikiran Politik. B ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Seni Bina dan Rekabentuk Bandar

Faculty of Architecture and Design, Slovak University of Technology in Bratislava
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
31 May 2021
English
Kampus

Setelah mendaftar dalam program pengajian sarjana muda Senibina dan Reka Bentuk Bandar, anda akan memperoleh latar belakang teori dan praktikal asas yang diperlukan untuk prof ...

Baca lebih lanjut