BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Sepanyol 2019

Sepanyol menarik ramai pelajar dari seluruh dunia. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda di Sepanyol pengalaman ijazah gaya hidup yang menyenangkan, iklim sederhana, standard kehidupan yang tinggi, ahli akademik yang cemerlang, pelajar yang pelbagai budaya, dan banyak budaya dan pengalaman bersiar-siar di luar bilik darjah. Sepanyol juga sebuah negara yang terkenal di Kesatuan Eropah dan telah membuat banyak sumbangan kepada beberapa bidang profesional dan akademik pengajian, meningkatkan lagi Sarjana Muda dalam program ijazah Sepanyol.

Pelajar mencari Sarjana Muda Sepanyol mempunyai banyak pilihan untuk kajian, beberapa mata pelajaran yang lebih popular ialah hospitaliti, hubungan antarabangsa, perniagaan, ekonomi, kewartawanan, kejuruteraan, sains komputer, sejarah seni, dan sosiologi. A Sarjana Muda Sepanyol biasanya memerlukan sekurang-kurangnya tiga tahun pengajian sepenuh masa namun ada juga pilihan untuk separuh masa dan kajian dalam talian.

Mengambil langkah seterusnya hari ini dengan menatal melalui Sarjana Muda dalam program Sepanyol di bawah. Anda boleh mencari pendidikan anda menunggu untuk anda!

Hasil Filter

BF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School Madrid Campus
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Sarjana Kewangan ini direka untuk pelajar yang berminat untuk memulakan kerjaya dalam pelbagai kerjaya yang berkaitan dengan kewangan, termasuk perbankan pelaburan, pengurusan dana lindung nilai, pasaran saham, pengurusan perbankan dan portfolio. Graduan dari program ini akan menjadi pakar dalam menilai dan menguruskan risiko kewangan, yang akan membolehkan mereka menguasai sepenuhnya sistem kewangan antarabangsa.

Sarjana Muda dalam Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Sepanyol Castellón de la Plana

Ijazah Sarjana Muda Gastronomi ini bertujuan untuk melatih para profesional yang khusus dalam teknik kuliner tetapi juga layak untuk memimpin dan mengurus perniagaan gastronomi. Latihan empat tahun yang akan membolehkan graduan kami memimpin masa depan Gastronomi.

BF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School Barcelona Campus
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Feb. 2020 Sepanyol Barcelona

Sarjana Muda Kewangan (BF) dengan Major dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk membolehkan anda terus menyesuaikan diri dengan perubahan yang berterusan dalam dunia kewangan dan ekonomi. Anda akan dilengkapi alat untuk memahami dan mengurus semua aspek kewangan dalam perbadanan swasta atau awam dan untuk mendapatkan pengetahuan terperinci mengenai isu-isu yang berkaitan dengan institusi kewangan domestik dan antarabangsa.

Ijazah bersekutu dalam Pengajian Liberal

CIS Endicott International
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Community of Madrid

Pengajian Liberal adalah program 65 kredit yang terdiri daripada kursus dalam bidang perniagaan dan kemanusiaan. Program ini menawarkan pelajar keperluan umum, serta kursus elektif yang bertepatan dengan minat pelajar, yang pelajar sendiri boleh memilih bersama-sama dengan Dekan Pelajar. Untuk berjaya menyempurnakan program ini, pelajar juga mesti mengambil bahagian dalam program latihan dua kredit. Selepas berjaya dua tahun di Madrid, pelajar boleh menamatkan Ijazah Sarjana Muda sama ada di Endicott College di Massachusetts atau di mana-mana kolej atau universiti Amerika lain di dunia.

BF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School (GBS)
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Feb. 2020 Switzerland Geneva Sepanyol Barcelona Madrid + 3 lagi

Sarjana Kewangan ini direka untuk pelajar yang berminat untuk memulakan kerjaya dalam pelbagai kerjaya yang berkaitan dengan kewangan, termasuk perbankan pelaburan, pengurusan dana lindung nilai, pasaran saham, pengurusan perbankan dan portfolio. Graduan dari program ini akan menjadi pakar dalam menilai dan menguruskan risiko kewangan, yang akan membolehkan mereka menguasai sepenuhnya sistem kewangan antarabangsa.

Ijazah dalam seni bina

University CEU - Cardenal Herrera
Kampus Sepenuh masa 6 tahun Sept. 2019 Sepanyol Moncada

Kami menawarkan pendidikan keseluruhannya dalam bahasa Inggeris. Kita tahu bahawa belajar di luar negara mungkin memberi inspirasi kepada mana-mana kagum supaya kami menyokong anda dengan yang berikut

Pengurusan Hotel Antarabangsa

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Program Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa bertujuan untuk calon-calon yang telah berjaya lulus pengajian sekolah tinggi

Sarjana Muda Pengurusan

Toulouse Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Toulouse Sepanyol Barcelona + 2 lagi

Program Bachelor TBS adalah kursus ijazah pengurusan 3 tahun (B1, B2, dan B3) dengan tumpuan vokasional dan lintas budaya. Kursus ini bertujuan untuk memberi graduan masa depan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk memenuhi keperluan perniagaan syarikat di Perancis dan di seluruh dunia. Program ini menawarkan 3 tahun pengalaman dan pertemuan berharga yang dibina di sekeliling kurikulum yang memberikan setiap pelajar cara sama ada meneruskan pengajian mereka atau berpindah terus ke kerjaya profesional yang bermanfaat.

Sarjana Muda (Kepujian) dalam Perniagaan dan Pengurusan yang dianugerahkan oleh Bath Spa University

Barcelona Business Institute
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Barcelona Business Institute ESN Barcelona Business Institute adalah sekolah pertama di Sepanyol untuk menawarkan kajian-kajian ini yang diakui oleh Bath Spa University dan Pearson. Ijazah ini bertujuan untuk orang yang bercita-cita untuk dilatih dalam konteks antarabangsa dan pelbagai budaya seperti yang ditawarkan oleh Bath Spa University. Kami melatih para profesional yang ingin mengakses pasaran buruh dengan kapasiti maksimum dan jaminan yang ditawarkan oleh Ijazah British.

Sarjana Muda di Pentadbiran Bussines

Royal University Center Maria Cristina
Kampus Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Kolej Diraja Maria Cristina diasaskan oleh Bupati Ratu Maria Cristina de Habsburgo y Lorena pada tahun 1892, sebagai Institusi Pendidikan Tinggi. Sejak asasnya, Kolej ini telah diarahkan oleh Perintah keagamaan Augustinian. Sepanjang sejarah lebih daripada 125 tahun, personaliti yang relevan dalam bidang Kebudayaan, Undang-Undang, Politik, Ekonomi dan Perniagaan telah menjadi pelajar di universiti ini. Kolej. Pada masa ini, ia adalah Institusi Pendidikan Tinggi yang berkaitan dengan Complutense University of Madrid, dengan nama rasmi: Real Centro Universitario Escorial-Maria Cristina (RCU Escorial-Mara Cristina).

Sarjana Muda Pemasaran Antarabangsa

Schellhammer Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Sepanyol Marbella

Sarjana Muda Perniagaan dalam Pemasaran Antarabangsa di Schellhammer Business School adalah program unik yang memfokuskan pada kajian Pemasaran dari perspektif antarabangsa. Sukatan pelajaran multidisiplin yang merangkumi Pemasaran, Media Digital, Pengiklanan, Penyelidikan Pemasaran, dan Perancangan memberi para pelajar perspektif pendidikan yang luas dengan peluang untuk meneruskan karier masa depan di Media

Ijazah sarjana muda rasmi dalam reka bentuk produk

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah Sarjana Muda Rekabentuk Produk (240 ek) menyediakan profesional yang boleh membangunkan projek-projek alam teknologi dan teknikal, dari elektronik pengguna atau barang modal, untuk perabot, lampu hiasan atau objek.

Sarjana muda dalam pengajian liberal

European College for Liberal Studies
Kampus Sepenuh masa 3 - 4 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp + 8 lagi

BLS - Ijazah Sarjana Muda dalam Pengajian Liberal (180 kredit)

Sarjana Muda Pemasaran Digital

Harbour Space
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Strategi pemasaran digital terletak di tengah-tengah setiap perniagaan yang berjaya dalam Zaman Maklumat kami. Program Harbour.Space ini memberikan para pelajar pengetahuan yang komprehensif mengenai analisis, strategi, perniagaan, kewangan dan kerjasama kreatif untuk membuat perniagaan esok berjaya.

Sarjana Muda Antarabangsa dalam Animasi 2D / 3D dan Videogames

L'Idem Barcelona
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Animasi pawagam adalah sektor yang sangat dinamik dan animator dengan diploma Perancis adalah yang paling dicari di seluruh dunia. Kami adalah salah satu daripada 10 sekolah animasi terbaik di Perancis dan kami adalah antara kumpulan berprestij 50 sekolah animasi terbaik di dunia. Di luar filem dan permainan video, animasi 2D / 3D juga sangat hadir dalam sektor grafik dan komunikasi internet. Animasi adalah sektor yang semakin luas dan sentiasa berkembang yang memerlukan kemahiran seni dan teknikal.