Filter
Ijazah Sarjana Muda
Turki Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Seni Bina Landskap di Turki

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Ekologi, hortikultur, botani, perancangan tapak, pengurusan air ribut, reka bentuk perindustrian dan disiplin lain yang bergabung dalam amalan seni bina landskap. Melibatkan lebih daripada hanya reka bentuk landskap, ia adalah perancangan dan pengurusan kedua-dua kawasan tanah luar awam dan peribadi yang besar-besaran.

Universiti di Turki menyediakan sama ada dua atau empat tahun pendidikan untuk pengajian ijazah pertama, manakala program siswazah bertahan sekurang-kurangnya dua tahun. Terdapat kira-kira 820 institusi pengajian tinggi di Turki termasuk 76 universiti dengan jumlah enrolmen pelajar lebih daripada 1 juta. Kualiti pendidikan di universiti-universiti Turki sangat berbeza, beberapa memberikan pendidikan dan kemudahan setanding dengan sekolah-sekolah yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Sarjana Muda dalam Seni Bina Landskap di Turki

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Seni Bina Landskap, Turki

Bilkent University

Jabatan Rekabentuk Bandar dan Senibina Landskap menyediakan profesional masa depan yang reka bentuknya akan meningkatkan kualiti kehidupan bandar melalui elemen semulajad ... [+]

Jabatan Rekabentuk Bandar dan Senibina Landskap menyediakan profesional masa depan yang reka bentuknya akan meningkatkan kualiti kehidupan bandar melalui elemen semulajadi dan dibina. Menggambarkan struktur kompleks dan pelbagai disiplin profesion ini, fakulti jabatan mempunyai ahli dari disiplin yang termasuk seni bina, seni bina lanskap, dan perancangan bandar. Kurikulum ini menekankan penyertaan dalam studio reka bentuk berturut-turut, ditambah dengan kuliah yang menyediakan latar belakang teori, teknikal, dan praktikal untuk proses reka bentuk. Program ini diperkayakan melalui perjalanan lapangan dan praktikum musim panas wajib yang mengukuhkan hubungan antara pendidikan dan amalan.

... [-]
Turki Ankara
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu