Filter
Ijazah Sarjana Muda
Romania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Romania

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Proses mewujudkan struktur yang baik dibuat melibatkan banyak lebih daripada sekadar menopang empat dinding. Pengetahuan senibina adalah diperlukan untuk memastikan bahawa bangunan memenuhi kehendak yang telah ditetapkan dan garis panduan undang-undang.

Romania adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, bersempadan dengan Laut Hitam. Panduan ke Romania adalah mudah dari hampir semua negara di dunia, kerana kedudukannya, serta fakta bahawa itu disampaikan oleh pelbagai jenis pengangkutan dan syarikat-syarikat. Universiti Romania menawarkan pilihan yang hebat untuk program ijazah dan ijazah lanjutan di Romania, Bahasa Inggeris, Perancis dan Jerman.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Romania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Spiru Haret University

Reka bentuk seni bina I, reka bentuk seni bina II, Kajian bentuk dan komposisi saya, Kajian borang ... [+]

Kurikulum Tahun 1

Mata Pelajaran Wajib A.

Reka bentuk seni bina I - reka bentuk seni bina II - Kajian bentuk dan komposisi I - Kajian bentuk dan komposisi II - Matematik I - Mekanik dan Bahan Kejuruteraan Kekuatan I - Pembinaan dan kemasan I - Pembinaan dan kemasan II - Teori Senibina dan Bangunan Program I - Teori Senibina dan Bangunan Program II - Sejarah Universal Sastera dan Seni Bina I - deskriptif Geometri I - Perspektif I - Komputer reka bentuk seni bina dibantu I - Komputer dibantu reka bentuk seni bina II - Bahasa Moden (kursus praktikal) - bahasa moden (kursus praktikal) - Pendidikan Jasmani dan Sukan - Latihan Amali

B. Subjek Pilihan

Lukisan Seni Bina (kursus praktikal) I - Pendidikan psikologi Tahun 2 ... [-]
Romania Bucharest
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu