Filter
Ijazah Sarjana Muda
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Portugal

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Pembentukan sebuah bangunan atau ruang yang bukan sahaja estetika menarik, tetapi juga kukuh dari segi struktur dan dalam parameter perundangan melibatkan perancangan dan kerja-kerja reka bentuk dari seseorang yang akrab dengan prinsip-prinsip seni bina.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

objektif pendidikan 1) Untuk menjadi biasa dengan teori-teori asas dan konsep Geografi; 2) Untuk memperoleh konsep asas dalam bidang Alam Sekitar, Perancangan dan Pembang ... [+]

objektif pendidikan

1) Untuk menjadi biasa dengan teori-teori asas dan konsep Geografi; 2) Untuk memperoleh konsep asas dalam bidang Alam Sekitar, Perancangan dan Pembangunan Tanah, dan Sains Maklumat Geografi; 3) Untuk menguasai kaedah dan teknik analisis geografi (pengumpulan data, pemilihan, rawatan dan tafsiran) dan memohon ini dalam konteks geocomputational dan nyata; 4) Untuk memperoleh keupayaan untuk memerhati dan mentafsir landskap; 5) Untuk menyuarakan pengetahuan teori-praktikal dengan keperluan masyarakat hari ini, yang menyumbang kepada membincangkan masalah dan mencadangkan penyelesaian yang berkaitan dengan persekitaran, perancangan dan pembangunan tanah; 6) Untuk mentafsir kepelbagaian dan kerumitan tanah dan hubungan antara fenomena yang bersifat alam sekitar dengan orang lain yang bersifat ekonomi, sosial dan kebudayaan; 7) Untuk menyuarakan geografi pengetahuan dengan lain-lain menyampaikan pengetahuan, terutamanya apabila bekerjasama dalam kumpulan pelbagai disiplin, 8) Untuk berkomunikasi ilmu dan pengetahuan dalam bidang geografi untuk orang awam yang berbeza.... [-]

Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
English,Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu