Filter
Ijazah Sarjana Muda
Perancis Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Perancis

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Proses mewujudkan struktur yang baik dibuat melibatkan banyak lebih daripada sekadar menopang empat dinding. Pengetahuan senibina adalah diperlukan untuk memastikan bahawa bangunan memenuhi kehendak yang telah ditetapkan dan garis panduan undang-undang.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Perancis

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
LISAA Paris

Kursus ini menyediakan pelajar untuk menjadi pakar dalam perabot dan reka bentuk objek, dari reka bentuk ruang dalaman, untuk mengadakan reka bentuk, penciptaan ruang bud ... [+]

Kursus ini menyediakan pelajar untuk menjadi pakar dalam perabot dan reka bentuk objek, dari reka bentuk ruang dalaman, untuk mengadakan reka bentuk, penciptaan ruang budaya, persekitaran dan ruang bandar.

Terima kasih kepada banyak perkongsian dengan syarikat-syarikat dalam industri dan tenaga pengajar yang terdiri daripada seni bina dan reka bentuk profesional, LISAA secara meluas terkenal, terutamanya oleh Kementerian Kebudayaan dan Komunikasi dan juga oleh UNAID (French National Union of Interior Architecture Designers).

LISAA kedudukan oleh profesional seperti 5 sekolah swasta yang terbaik di Paris untuk seni bina dalaman.

KELAYAKAN NEGERI-BERDAFTAR

The Interior Architecture - Alam Sekitar Kursus Design berlaku dalam tempoh tiga tahun selepas tahun asas (Manaa) atau Kursus Pengenalan Sastera Gunaan. Graduan diberi kelulusan dalam Interior Architecture - Design Environmental disenaraikan di tahap 2 (FR), 6 (EU), NSF 232n daripada Daftar Perancis Professional Sijil (RNCP), dekri yang diterbitkan 19 April 2011 dalam jurnal rasmi 12 Mei 2011 .... [-]

Perancis Paris
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Academie Charpentier

Pereka dalaman sering bekerja pada keadaan senibina yang sedia ada. Ini termasuk rumah atau pangsapuri peribadi, tetapi juga ruang kolektif, seperti lapangan terbang atau ... [+]

Hari ini, kami tidak mengajar reka bentuk dalaman, reka bentuk, komunikasi visual atau reka bentuk grafik walaupun seperti yang kita lakukan sedekad lalu.

Akademi Charpentier adalah selama lebih dari 70 tahun Sekolah Persendirian Seni Gunaan yang melatih pereka dalaman dan pengarah artistik. Setia kepada nilai asal-usulnya, kreativiti, kemanusiaan, zaman kegemilangan dan menikmati jejak seni yang kuat, ia telah memelihara saiz manusia. Pewaris sejak tahun 1958 dari Académie de la Grande Chaumière, yang merupakan pusat kebebasan kreatif dan eksperimen plastik, beliau meneruskan kerja-kerja penyelidikannya dalam dunia seni yang diterapkan, digalakkan oleh arah baru yang kini berusaha untuk menguatkan asas-asas sekolah semasa menjadi sebahagian daripada kemodenan.... [-]

Perancis Île-de-France
Januari 2020
Perancis
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu