Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina 2019/2020

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Proses mewujudkan struktur yang baik dibuat melibatkan banyak lebih daripada sekadar menopang empat dinding. Pengetahuan senibina adalah diperlukan untuk memastikan bahawa bangunan memenuhi kehendak yang telah ditetapkan dan garis panduan undang-undang.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Pembelajaran jarak jauh

Nisantasi University

Pelajar diterima masuk ke program empat tahun sarjana muda ini dengan mereka MF-4 mata dalam YGS. Jabatan Seni Bina memerlukan pengetahuan kandungan yang kuat matematik, ... [+]

tentang jabatan

Pelajar diterima masuk ke program empat tahun sarjana muda ini dengan mereka MF-4 mata dalam YGS. Jabatan seni bina memerlukan pengetahuan kandungan yang kuat matematik, geometri dan faedah sebenar dalam seni visual dan falsafah. Kursus-kursus dalam empat bidang yang berbeza seperti reka bentuk seni bina dan maklumat bangunan, sejarah seni bina, kawalan alam sekitar dan teknologi pembinaan, pembinaan projek dan pengurusan yang ditawarkan kepada para pelajar secara mendalam. Pelajar membuat dan projek hadir dengan pengetahuan ini di makmal dan bengkel di setiap semester. Ini bermakna bahawa pelajar mengambil bahagian secara aktif dalam proses pendidikan mereka. Ia bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran seperti mereka bentuk semua jenis pembinaan, mereka bentuk tempat, menghasilkan objek yang perlu pengguna, latihan teknikal mengenai perancangan dan menyelaraskan proses pembinaan serta kemahiran peningkatan diri berdasarkan seni dan budaya, dan kemahiran menyelesaikan masalah mengenai kerja.... [-]

Turki Istanbul Turki Online
Permintaan Maklumat
Turki
Sepenuh masa
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu