Filter
Ijazah Sarjana Muda
Mexico Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Mexico

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Dalam usaha untuk struktur dan tingkah laku struktur baru bagi memenuhi spesifikasi teknikal dan estetika, input daripada individu yang berpengetahuan dalam bidang seni bina yang diperlukan. Ini melibatkan mewujudkan lukisan, mengambil ukuran dan kadang-kadang menjadi orang tengah kompromi.

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Mexico

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Mexico

University Of Colima

Arkitek (a) adalah seorang profesional yang memiliki pengetahuan saintifik dan teknikal yang membolehkannya merancang, mempraktikkan, menyesuaikan, membina dan menilai ba ... [+]

Arkitek (a) adalah seorang profesional yang memiliki pengetahuan saintifik dan teknikal yang membolehkannya merancang, mempraktikkan, menyesuaikan, membina dan menilai bangunan dan semua jenis persekitaran seni bina dan bandar; Beliau mempunyai kemahiran dan kebolehan umum untuk reka bentuk seni bina, bangunan roti dan penjanaan roti dan penyebaran pengetahuan seni bina. Begitu juga, dia dapat mencari penyelesaian yang kreatif dan inovatif terhadap masalah habitat, dengan sikap manusia dan nilai-nilai yang membolehkannya menghadapi mereka secara holistik, lestari dan dengan etika profesional.

Bidang kerja

Arkitek (a) boleh mengamalkan profesion dalam bidang berikut:

Konsortium perumahanSyarikat pembinaan.Pejabat perumahan dan reka bentuk swasta.Pemaju hartanah.Promoter hartanah.Sektor awam berorientasikan kepada pembangunan perumahan, pembangunan bandar, kerja awam di peringkat persekutuan, negeri dan perbandaran.Persatuan awamPertubuhan bukan kerajaanPertubuhan sivilInstitusi pendidikan menengah atas dan menengah.Pengajaran bebas profesion.Profil penyertaan... [-]
Mexico Colima
Permintaan Maklumat
Spanish (Mexican)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu