Filter
Ijazah Sarjana Muda
Lithuania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Lithuania

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Architecture ialah perdagangan di mana bangunan direka dan kemudian dibina. Ini melibatkan penggunaan teknologi, bahan-bahan, dan alam sekitar bagi memenuhi keperluan undang-undang dan mereka yang dijangkiti pembinaan.

Lithuania, secara rasmi Republik Lithuania adalah sebuah negara di Eropah Utara, yang terbesar daripada tiga negara Baltik. Ia terletak di sepanjang pantai tenggara Laut Baltik, di timur Sweden dan Denmark. Lebih daripada 90% daripada Lithuania bercakap sekurang-kurangnya satu bahasa asing dan separuh dari penduduk bertutur dua bahasa asing, kebanyakannya Rusia dan Bahasa Inggeris.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Lithuania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Lithuania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Vilnius Gediminas Technical University

Tujuan program pengajian adalah untuk memberikan pendidikan University, ilmu utama dan kemahiran untuk menyelesaikan tugas-tugas secara bebas seni bina dan pembandaran. ... [+]

Tujuan program pengajian adalah untuk memberikan pendidikan University, ilmu utama dan kemahiran untuk menyelesaikan tugas-tugas secara bebas seni bina dan pembandaran. Program kajian harus membangunkan kebolehan artistical dan intelektual arkitek akan datang. Juga, untuk membentuk sikap estetika, konsep penubuhan organisasi. Lebih-lebih lagi, untuk menyediakan dengan pengetahuan utama mengenai pembinaan bangunan, peralatan kejuruteraan, perancangan urbanisme, ekologi, ekonomi, sosiologi dan undang-undang. Selepas kajian seni bina pelajar memperoleh ijazah Sarjana Muda.

Bagaimana anda boleh terima KE PROGRAM?

Bagi program Seni Bina, ujian masuk adalah requered. Pelajar asing boleh mengambil ujian dalam talian pada masa yang dipersetujui sebelum ini. Ujian ini dikaji semula oleh naib dekan fakulti dan penyelaras program. ... [-]

Lithuania Vilnius
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu