Filter
Ijazah Sarjana Muda
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Itali

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Architecture adalah proses mereka bentuk dan merancang ruang atau bangunan mengikut satu set garis panduan estetik, sosial dan alam sekitar. Oleh kerana itu, seni bina sering dibahagikan kepada kategori bergantung kepada gaya menyeluruh itu.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Itali

Mediterranea University of Reggio Calabria

Kitaran 1 Kursus Ijazah (Ijazah Sarjana Muda) dalam "Sains Architectural" adalah bertujuan untuk membangunkan angka profesional seorang Arkitek Junior yang mengambil baha ... [+]

Kitaran 1 Kursus Ijazah (Ijazah Sarjana Muda) dalam "Sains Architectural" adalah bertujuan untuk membangunkan angka profesional seorang Arkitek Junior yang mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti pengurusan mengenai projek-projek transformasi alam bina perancangan, reka bentuk, pembinaan dan.

Pengetahuan yang diperolehi akan membolehkan dia / dia untuk mengintegrasikan / kerja-kerja beliau dengan apa yang dihadapi tokoh profesional lain yang beroperasi pada tahap yang berbeza dalam sektor seni bina dan menguruskan teknik pengeluaran semasa Architecture.

Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan graduan dengan pengetahuan budaya dan saintifik yang sesuai yang akan membolehkan dia / dia untuk memahami kerja-kerja seni bina dan organisasi penempatan manusia di bawah logik / formal, kerencaman, tipologi / pengedaran, struktur, seni bina dan teknologi aspek yang berkaitan kepada konteks sejarah, fizikal dan alam sekitar, untuk mengenalpasti, merumus dan menyelesaikan masalah seni bina dan perancangan bandar menggunakan kaedah, teknik dan instrumen semasa, dan juga untuk menyelia aspek kebolehlaksanaan teknikal dan ekonomi (kos, pengeluaran dan merealisasikan produk binaan serta sebagai masalah yang berkaitan dengan keselamatan mereka).... [-]

Itali Reggio Calabria
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu