Filter
Ijazah Sarjana Muda
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Australia

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Architecture adalah proses mereka bentuk dan merancang ruang atau bangunan mengikut satu set garis panduan estetik, sosial dan alam sekitar. Oleh kerana itu, seni bina sering dibahagikan kepada kategori bergantung kepada gaya menyeluruh itu.

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Australia

Melbourne Polytechnic

Sarjana Muda Melbourne Polytechnic Alam Bina dibangunkan berikutan perundingan yang teliti dengan pihak berkepentingan industri dan menanda aras dengan kursus komparatif ... [+]

Sarjana Muda Melbourne Polytechnic Alam Bina dibangunkan berikutan perundingan yang teliti dengan pihak berkepentingan industri dan menanda aras dengan kursus komparatif di Australia untuk memastikan pelajar mempunyai kemahiran penting seperti yang diperlukan oleh arkitek di peringkat sarjana. Bina masa depan anda dengan Melbourne Polytechnic .

Penerangan Kursus

Sarjana Muda Alam Bina telah diiktiraf pada akhir tahun 2013, dengan Agensi Piawaian Kualiti Pendidikan (TEQSA).

Reka bentuk kursus termasuk input daripada pelbagai pihak berkepentingan termasuk firma arkitek dan pembinaan, memastikan liputan teori dan praktikal.

Ijazah Sarjana Muda Alam Binaan adalah sejajar dengan cadangan Institut Arkitek Australian Standard untuk Program Sarjana Muda dalam Seni Bina. Dari Ijazah ini anda akan:... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Queensland University of Technology

Kursus fleksibel ini membolehkan anda meneruskan bidang minat anda. Anda akan mendapat pengalaman sebenar dan membuat hubungan industri sebelum menamatkan pengajian denga ... [+]

Gambaran keseluruhanMempelajari Sarjana Muda Pembangunan Bandar (Kepujian) dan mendapat pengalaman dalam kursus yang sangat praktikal yang mencerminkan trend baru industri.Selanjutnya kedalaman pengetahuan dan kemahiran anda untuk menerapkan sepanjang kerjaya anda dengan gelar Kepujian.Dapatkan pengalaman praktikal dengan program Pembelajaran Bersepadu Kerja kami.Kajian pengurusan pembinaan, tinjauan kuantiti, dan kejuruteraan kos, atau perancangan bandar dan wilayah.

Majors

Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda mesti memilih utama

Sarjana Muda Pembangunan Bandar (Kepujian) (Pengurusan Pembinaan)

Sorotan

Belajar untuk menyelaraskan pembinaan dan penyelenggaraan projek-projek besar dan kompleks seperti pembangunan perumahan yang rendah dan tinggi, hotel, kilang, blok pejabat, sekolah, dan hospital.Pengurusan sumber kajian, pengukuran dan anggaran, pengurusan tapak, penjadualan dan pengaturcaraan, dan komunikasi teknikal.Menghadiri kuliah dan tutorial yang disampaikan oleh profesional barisan hadapan terbaik industri.Selanjutnya kedalaman pengetahuan dan kemahiran anda untuk menerapkan sepanjang kerjaya anda dengan gelar Kepujian.Program yang diiktiraf oleh Institut Bangunan Australia.... [-]
Australia Brisbane
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu