Filter
Ijazah Sarjana Muda
Arab Saudi Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Arab Saudi

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Proses mewujudkan struktur yang baik dibuat melibatkan banyak lebih daripada sekadar menopang empat dinding. Pengetahuan senibina adalah diperlukan untuk memastikan bahawa bangunan memenuhi kehendak yang telah ditetapkan dan garis panduan undang-undang.

Arab Saudi, secara rasmi dikenali sebagai Arab Saudi, adalah negeri terbesar Arab di Asia Barat oleh kawasan tanah dan kedua terbesar di dunia Arab. Arab Saudi dihidangkan oleh syarikat penerbangan kebangsaan Saudi Arabian Airlines, sering disebut dengan nama Arab yang Saudia.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Arab Saudi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Arab Saudi

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Dar Al-Hekma University

Program Sarjana Muda Seni Bina di Universiti bertujuan untuk memperluas ufuk pelajar dan mengembangkan kebolehan mereka untuk membuat keputusan yang tepat dan melengkapka ... [+]

Program Sarjana Muda Seni Bina di Universiti bertujuan untuk memperluas ufuk pelajar dan mengembangkan kebolehan mereka untuk membuat keputusan yang tepat dan melengkapkan mereka dengan kemahiran abad ke-21, dalam bidang seni bina yang dicirikan oleh perkembangan pesat dan menggabungkan aspek teoretikal kemahiran teoretikal dan teknikal.

Mesej program

Menyediakan Profesional Profesional dalam Seni Bina Kelayakan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan dan budaya reka bentuk yang mampan sambil mengekalkan nilai budaya dan estetik Kerajaan Arab Saudi.

Ciri-ciri program seni bina di Universiti Dar al-HekmaMenyediakan pengetahuan industri maju dalam bidang seni bina melalui pembelajaran praktikal.Kurikulum ini dibangunkan oleh University of Colorado di Denver (UCD), salah satu universiti terkenal di Amerika.Untuk menanamkan pengetahuan mengenai pembelajaran sepanjang hayat di kalangan pelajar wanita dan memberi tumpuan kepada pemikiran kritis dan hubungan pilihan untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai peranan dalam masyarakat.Beri pelajar peluang untuk menerapkan pengetahuan yang mereka peroleh semasa program latihan bidang untuk berjaya memenuhi cabaran pasaran tempatan, serantau dan antarabangsa.Peluang Kerjaya... [-]
Arab Saudi Jeddah
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu