Filter
Ijazah Sarjana Muda
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Afrika Selatan

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Proses mewujudkan struktur yang baik dibuat melibatkan banyak lebih daripada sekadar menopang empat dinding. Pengetahuan senibina adalah diperlukan untuk memastikan bahawa bangunan memenuhi kehendak yang telah ditetapkan dan garis panduan undang-undang.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sarjana Muda dalam Pengajian Seni Bina di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Afrika Selatan

University of Johannesburg

Kelayakan ini bertujuan untuk pelajar yang mengkhususkan diri dalam bidang perancangan pembangunan bandar dan wilayah, yang bekerja di sektor kerajaan dan bukan kerajaan. ... [+]

Setelah berjaya mendapat Diploma Nasional, calon boleh, tertakluk kepada peraturan program yang berkenaan, mendaftar untuk Ijazah Sarjana Muda Teknologi (Baccalaureus Technologiae -BTech). BTech memerlukan sekurang-kurangnya satu tahun melanjutkan pelajaran.

Ijazah BTech dalam bidang pengajian yang berkaitan akan diberikan kepada calon-calon selepas kejayaan memenuhi semua keperluan teoritis.

Kelayakan ini bertujuan untuk pelajar yang mengkhususkan diri dalam bidang perancangan pembangunan bandar dan wilayah, yang bekerja di sektor kerajaan dan bukan kerajaan. Pelajar yang telah mencapai kelayakan ini akan dapat, secara bebas, dan dalam satu pasukan, merancang dalam kedua-dua ruang spatial dan bukan spatial, dengan menggunakan teknologi yang sesuai, untuk memberi kritikan terhadap cabaran-cabaran dalam persekitaran semula jadi dan binaan. Pelajar akan dapat memohon pendaftaran sebagai Perancang Profesional dengan SACPLAN, setelah memenuhi keperluan SACPLAN yang spesifik.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Program ini bertujuan untuk menghasilkan calon-calon untuk pendaftaran sebagai Teknologis Seni Bina Senior, kategori pendaftaran peringkat pertengahan atas yang ditakrifk ... [+]

BTech Honors Architectural Technology (Reka Bentuk Gunaan)

Program ini bertujuan untuk menghasilkan calon-calon untuk pendaftaran sebagai Teknologis Seni Bina Senior, kategori pendaftaran peringkat pertengahan atas yang ditakrifkan oleh Majlis Afrika Selatan untuk Profesion Senibina (SACAP). Program ini membawa akreditasi SACAP, RIBA dan CAA Bahagian 1.

Program ini memberi tumpuan kepada reka bentuk seni bina, teori reka bentuk dan pembangunan reka bentuk dan terutamanya bertujuan untuk pelajar yang, semasa pengajian diploma mereka, telah menunjukkan bakat untuk reka bentuk dan yang ingin mengembangkan keupayaan ini, dengan tujuan untuk mendaftar sebagai Profesional Teknikal Senibina Senior atau meneruskan pengajian untuk layak sebagai Arkitek Profesional atau yang ingin mengamalkan secara bebas.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Jabatan Senibina menawarkan Sarjana Muda Seni Bina, yang mempunyai pengesahan tanpa syarat dari Profesion Senibina (SACAP) dan Persatuan Komanwel untuk Seni Bina (CAA). ... [+]

Profesional seni bina terlibat dalam membentuk persekitaran yang dibina. Usaha mereka adalah jelas di mana-mana, dari pembinaan sederhana projek perumahan kos rendah ke bangunan pencakar langit yang canggih. Profesional seni bina bekerja dalam reka bentuk, penyelesaian teknologi, dan pengurusan projek pembinaan.

Jabatan Senibina menawarkan Sarjana Muda Seni Bina, yang mempunyai pengesahan tanpa syarat dari Profesion Senibina (SACAP) dan Persatuan Komanwel untuk Seni Bina (CAA).

Peluang kerjaya

Profesional seni bina menawarkan pelbagai kepakaran, dari pengurusan kepada teknologi dan reka bentuk. Graduan akan dapat mendaftar dengan badan atau institut profesional berikut:

Majlis Afrika Selatan untuk Profesion SenibinaInstitut Teknikal Senibina Afrika SelatanBeberapa Institut wilayah Institut Arkitek SA.Keperluan Pendaftaran untuk Sarjana Muda Seni BinaSijil Kanan atau kelayakan yang setaraf dengan APS atau M-skor minimum (seperti di bawah) dan kemasukan ijazah.Kehadiran penilaian masuk dan penyerahan portfolio yang ditetapkan sebaik sahaja borang permohonan telah diproses.Penyiapan Ujian Penandaarasan Nasional (NBT): Literasi Akademik dan Kuantitatif... [-]
Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu